Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 16. Jusztin
Veszprém
16°C
2024. június 16. Jusztin
Veszprém
16°C

Legyen egy fesztivál! - VeszprémFest20 filmvetítések ingyenesen a Fotonban

2024. január 23. 12:32

Több mint 110 előadás, 130 nemzetközi sztár 140 Grammy-díjjal, több mint 220 ezer látogató, a számokon túl pedig felejthetetlen koncertélmények, a zene közösségformáló erejének legszebb pillanatai - erről szól a film, amelyben a koncertrészletek mellett interjúk és visszaemlékezések is felidézik a VeszprémFest 20 éves történetét.

Bárány László filmrendező pontosan két évtizede, a fesztivál első koncertjének első hangjaitól dokumentálja az európai prémium-zenei fesztiválvérkeringés eseményévé érett VeszprémFest programjait, most ezeket a felvételeket fűzték csokorba, hogy egy ötvenperces film formájában egyfajta kordokumentumként is megörökítsék az utókornak és persze azoknak, akik részt vettek valamelyik koncerten.

Ráadásul február 8. és 11. között négy napon keresztül a Foton Audovizuális Centrumban bárki ingyenesen megtekintheti ezt mozikörülmények között. Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni, ehhez a linkeket ide kattintva találhatja meg.

vehir.hu
további cikkek
Kiosztották a Magyar Mozgókép Díjakat Kiosztották a Magyar Mozgókép Díjakat A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Breier Ádám, a Lefkovicsék gyászolnak rendezője bizonyult a legjobb elsőfilmesnek, a Bolond Istók pedig a legjobb tévéfilmnek járó elismerést vihette haza a veszprémi Petőfi Színházban tartott szombat esti gálán. ma 15:05 „Még a beton is érzéki” - bemutatták a Kaláka filmet „Még a beton is érzéki” - bemutatták a Kaláka filmet A Magyar Mozgókép Fesztiválon mutatták be az ötvenöt éve alakult Kaláka együttesről szóló másfél órás dokumentumfilmet, noha az is kiderül belőle, nem szeretik, ha a Kaláka szócska után még az ’együttes’ is odakerül, hiszen a Kaláka önmagában is a közös munkára, a szórakozva dolgozásra utal. tegnap 21:45 77 élmény egyetlen éjszaka alatt 77 élmény egyetlen éjszaka alatt Péntek délelőtt jelentették be a jövő hét szombati, Múzeumok Éjszakája programsorozat részleteit a Városházán. Néhány óra alatt olyan gazdag kulturális élményekben részesülhetünk, amire máskor egy teljes év sem lenne elegendő. 2024. június 14. 18:12 Hetedszer is megszervezik Juhannus-napot Hetedszer is megszervezik Juhannus-napot Június 22-én ismét megszervezi a Veszprémi Magyar-Finn Egyesület a hagyományos Juhannus-napot a Kolostorok és Kertekben. Részletes program a cikkünkben. 2024. június 14. 14:13

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.