Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bárkiből milliárdos lehet a hétvégén

2024. február 10. 11:35
Már hetek óta lottólázban ég az ország és egyre többünket foglalkoztat, hogy vajon a hétvégén elviszik-e minden idők egyik legnagyobb Ötöslottó főnyereményét, az 5.88 milliárd forintot? De aki beéri ennél is  kevesebbel, az a Hatoslottót is megpróbálhatja, ahol szintén igen magas a megnyerhető főnyeremény, a maga 1.78 milliárd forintjával.
 

Ezek az összegek azért valljuk be elég komolyak, sőt inkább nyomasztóan soknak tűnnek, még akkor is, ha netán több telitalátos szelvény is lesz a sorsolást követően, bár erre nem sűrűn van példa!

Szeretünk elgondolkozni azon, hogy mire költenénk a nyereményünket, aminek a birtokában nyugodtan és felhőtlenül élvezheti az ember a hátralévő évtizetedeit, éveit és mi mindent vásárolhat meg magának és családtagjainak egy boldogabbnak mondható és extrán kényelmes életet biztosítva.

Sokan ezt a vagyont utazásokra, hatalmas házra, nyararóla és luxusautókra fordítanák, de vajon tényleg szükség van mindezekre, hogy boldogságban és szeretetben élhessünk? Arról nem is beszélve, hogy ezeket az értékeket fennt is kell tudnunk tartani. Hatalmas lehetőség, de annál nagyobb a felelőssége, ha egyik pillanatról a másikra válunk milliárdosakká!  Hogyan osztjuk be, mi mindent vásárolunk belőle vagy épp fektetünk be, kinek adjunk belőle és mennyit? Kérdés, kérdést követ.

Szerintünk a lényeg, hogy lazuljunk rá és miután az életkörülményeinket egy jóval magasabb szintre emeltük, ne akarjuk magunkat egy életre bebiztosítani anyagilag. Érdemes azért a pénzüket relatíve jól befeketetni, elsősorban ingatlanokba és különbőző értékpapírokba, de a legfontosabb, hogy ne feszüljünk rá a dologra.

Talán a legbölcsebb  az, ha megpróbáljuk élvezni az életet és minden olyan dolgot megengedni magunknak, amelyek korábban anyagi korlátokba ütköztek.

Számokat tekinteve tuti tippünk nincs, de az tény, hogy legalább egy-egy szelvényt érdemes kitöltenie annak, aki hisz a szerencsében vagy inkább a szerencsejátékban.

Ha játszik, akkor szurkolunk, hogy bejöjjön!

Szerző: Lóránt Gergely

Korábbi írásunkban, amikor szintén rekordmagas volt a főnyeremény több olyan példát is hoztunk, ahol éppen a lottónyeremény miatt került valakinek vakvágányra az élete.

 

Kapcsolódó cikk
Hogyan lehet elviselni, ha milliárdos lett?
Ha a jótündérek statisztikát vezetnének, minden bizonnyal az élmezőnyben lenne a lottófőnyeremény, mint leggyakrabban elhangzó kívánság. Pedig a gyorsan jött pénz nem csak felszabadít az anyagi függőség alól, komoly terheket is ró az emberre, amibe kevesen gondolnak bele. Minden idők negyedik legnagyobb lottóötös főnyereményének kisorsolása előtt megnéztük, mit mondanak a pszichológusok és pénzügyi tanácsadók, hogyan érdemes kezelni azt a helyzetet, ha a mi számainkat húzzák ki szombat este. És persze hoztunk néhány tanulságos történetet is, akik belebuktak a hirtelen jött milliárdos létbe.

 

vehir.hu
további cikkek
Elkészült Magyarország legteljesebb állatvédelmi tananyaga, állatvédelmi képzéssorozat indult jogalkalmazóknak a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány jóvoltából Elkészült Magyarország legteljesebb állatvédelmi tananyaga, állatvédelmi képzéssorozat indult jogalkalmazóknak a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány jóvoltából Az alapítvány 2024 júniusától folyamatosan tölti fel honlapjára a jogalkalmazókat segítő, összesen több mint 1400 oldalas állatvédelmi információs kiadványait, amelyek bárki által térítésmentesen letölthetőek. tegnap 10:56 Kiosztották a Magyar Mozgókép Díjakat Kiosztották a Magyar Mozgókép Díjakat A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Breier Ádám, a Lefkovicsék gyászolnak rendezője bizonyult a legjobb elsőfilmesnek, a Bolond Istók pedig a legjobb tévéfilmnek járó elismerést vihette haza a veszprémi Petőfi Színházban tartott szombat esti gálán. 2024. június 16. 15:05 „Még a beton is érzéki” - bemutatták a Kaláka filmet „Még a beton is érzéki” - bemutatták a Kaláka filmet A Magyar Mozgókép Fesztiválon mutatták be az ötvenöt éve alakult Kaláka együttesről szóló másfél órás dokumentumfilmet, noha az is kiderül belőle, nem szeretik, ha a Kaláka szócska után még az ’együttes’ is odakerül, hiszen a Kaláka önmagában is a közös munkára, a szórakozva dolgozásra utal. 2024. június 15. 21:45 Karácsony Gergely 41 szavazattal nyerte a főpolgármester-választást, mégis új választást akar Karácsony Gergely 41 szavazattal nyerte a főpolgármester-választást, mégis új választást akar A főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak ellenőrzése után Karácsony Gergely nyerte meg a választást 41 szavazattal - derült ki a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) péntek esti ülésén. 2024. június 14. 20:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.