Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 29. Magdolna
Veszprém
14°C
2024. május 29. Magdolna
Veszprém
14°C

Fedett pályás atlétikai vb: Kéri Bianka ötödik lett futamában 800 méteren

2024. március 1. 22:29 // Forrás: MTI
A veszprémi Kéri Bianka ötödik lett női 800 méteren futamában a Glasgowban zajló fedett pályás atlétikai világbajnokságon, pénteken.

Az SVSE 29 éves versenyzője 2:03.95 másodperces idővel ért célba, így nem jutott tovább.

Kéri a futam után elárulta, hogy a nyíregyházi országos bajnokságot követően betegséggel küzdött, és azt is kiemelte, erős mezőny gyűlt össze a vb-n.

Kéri Bianka a női 800 méteres síkfutás előfutamában a glasgow-i fedett pályás atlétikai világbajnokságon 2024. március 1-jén. A magyar versenyző ötödik lett futamában és így nem jutott tovább. MTI/Koszticsák Szilárd
    

Sajnos alapból is sokat küszködtem ebben a szezonban, aztán meg jött ez a betegség az ob után, így a múlt hetet nagyjából ágyban töltöttem. Alapvetően, ha előre azt mondják, hogy 2:03-at fogok futni ezután a betegség után, akkor azt mondtam volna, ezzel elégedett leszek. Nem mondom, hogy boldog vagyok, hogy ez most így sikerült, de próbáltam a legtöbbet kihozni magamból

- mondta Kéri Bianka. Hozzátette, jövő héten már belevág a tavaszi felkészülésbe és bár szeretett volna jobb időket futni a fedett pályás szezonban, de nem akar keseregni emiatt, mert az edzéseredményei rendben vannak, így valahogy a versenyzést kell újra rendbe raknia.

Kéri Bianka a 22. helyen végzett a vb-n.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.