Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 17. Endre, Elek
Veszprém
25°C
2024. július 17. Endre, Elek
Veszprém
25°C

A veszprémi székhelyű Pannon Várszínház képzőművészeti pályázatot hirdet „Formákban a világ” címmel

2024. április 9. 9:10

Pablo és Picasso, avagy az állatok karneválja címmel nagyszabású családi musical bemutatójára készülünk, melynek egyik főszereplője Pablo, az orrszarvú és egy rajztehetséggel megáldott kisfiú (az ő iskolai csúfneve Picasso), akik különleges kapcsolatba kerülnek. Közös élményük a hiány, talán a szeretet, az elfogadás képességének hiánya és a fantázia. Az emberi és állati társadalmak közösségeiben keverednek izgalmas kalandokba, míg új barátokra lelve megfogalmazódik végre közös vágyuk. Gyerekek, állatok, növények összefognak, hidat építenek egy olyan világba, ahol az élet valamennyi formája érték.

A PRODUKCIÓ KAPCSÁN ORSZÁGOS KÉPZŐMŰVÉSZETI PÁLYÁZATOT HIRDETÜNK, EZÁLTAL A GYERMEKEK AKTÍV RÉSZESEI LENNÉNEK AZ ALKOTÓFOLYAMATNAK, INSPIRÁLHATJÁK AZ ALKOTÓKAT. A PÁLYAMŰVEKBŐL KIÁLLÍTÁS LÉTREHOZÁSÁT TERVEZZÜK.

Te is unod a megszokott formákat? Légy kreatív és változtass rajtuk! Adj új formát tárgyaknak, élőlényeknek, gyümölcsöknek, környezetednek! Pályázhatnak általános iskolás alsó- és felső tagozatos diákok. A pályamunkákat 2024. május 31-ig kérjük a Pannon Várszínház titkárságára postai úton megküldeni (8200 Veszprém, Brusznyai u. 2.) vagy a Hangvillában található jegyértékesítő pultnál személyesen leadni.

A pályázatra A/4-es vagy A/3-as méretű, szabadon választott technikával készült alkotásokat, rajzokat, festményeket, sőt, még szobrokat is szívesen látunk. A pályamunkákhoz kérjük csatolni a készítő nevét, iskoláját és osztályát, életkorát, a szülő telefonszámát és email címét.

A Pannon Várszínház által felkért zsűri korcsoportonként az első három helyezettet díjazza.

Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2024. június 21-én a Hangvilla színháztermében, a produkció előpremierje keretében kerül sor.

Az előadás létrejöttének főtámogatója a Balluff Elektronika Kft.

www.pannonvarszinhaz.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.