Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 27. Hella
Veszprém
24°C
2024. május 27. Hella
Veszprém
24°C

Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal

2024. április 11. 9:35
A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a negyedik pozíciót elfoglaló Pápa a második Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni.

A bajnokság huszonharmadik körében sem maradunk izgalmak nélkül: a címvédő, listavezető Úrkút immár az új játékos-edző, Boromisza Dániel irányításával kötelező győzelem reményében fogadja a Csetényt.

A Várpalota Tihanyba, a Gyulafirátót Pétre látogat, míg a Magyarpolány a Sümeg, az Ajka a Devecser ellen tartaná otthon mindhárom pontot.

A Pápa a vendég Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni (archív fénykép)A Pápa a vendég Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni (archív fénykép)

A harmadik helyen álló Balatonalmádi dolgát a házigazda Zirc nehezítené meg, a Szentantalfa–Balatonfüredi USC derbi pedig igencsak kétesélyesnek ígérkezik.

VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal, a 23. forduló párosításai:

Április 13., szombat, 17.00

Tihanyi FC–Várpalotai BSK
Helyszín:
Tihanyi Sportpálya

Pápai Perutz FC–Fűzfői AK
Helyszín:
Perutz Stadion

Úrkút SK–Csetény SE
Helyszín:
Úrkúti Sporttelep

Péti MTE–FC RAC
Helyszín:
Péti MTE Sporttelep

Klíma-Park Magyarpolány SE–Sümeg VSE
Helyszín:
Községi SE

Ajka Kristály SE–Devecser SE
Helyszín:
Ajka Kristály SE

FC Zirc–Balatonalmádi SE
Helyszín:
Zirci Sporttelep

Április 14., vasárnap, 17.00

Szentantalfa NVSE–Balatonfüredi USC
Helyszín
: Szentantalfa NVSE

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Tóparti „bajnoki döntőt” rendeznek hétvégén a labdarúgó vármegyei élvonalban vármegyei foci Tóparti „bajnoki döntőt” rendeznek hétvégén a labdarúgó vármegyei élvonalban Biztossá vált, hogy a hétvégi, utolsó fordulóban dől majd el a VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály bajnoki címe. Az izgalmakat fokozza, hogy a két esélyes csapat, a Fűzfő (70 pont) és az Almádi (71 pont) éppen egymás ellen fog játszani szombaton 17.00 órakor. Előbbi számára a győzelem, utóbbinak a döntetlen is elegendő ahhoz, hogy felérjen a dobogó legfelső fokára. ma 12:23 Bajnok lehet a Balatonalmádi vármegyei foci Bajnok lehet a Balatonalmádi Rég nem látott izgalmakkal folytatódik a VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal: a hétvégi, idei utolsó előtti fordulóban akár a bajnoki cím sorsa is eldőlhet, de az esélyek életben tartása miatt több csapat sem hibázhat. Az elért eredmények függvényében az is előfordulhat, hogy az utolsó fordulóban a "bajnoki döntőt" játszik a Balatonalmádi a Balatonfűzfővel. 2024. május 23. 12:54 Nem hibáztak az élcsapatok vármegyei foci Nem hibáztak az élcsapatok A Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság négy bajnokesélyes csapata, az Almádi, a Fűzfő, az Úrkút és a Pápa egyaránt nyert a hétvégi fordulóban. 2024. május 19. 23:21 Kötelező feladat előtt a négy élcsapat vármegyei foci Kötelező feladat előtt a négy élcsapat A listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában. 2024. május 16. 5:01

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.