Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 3. Tímea
Veszprém
16°C
2024. május 3. Tímea
Veszprém
16°C

Ilic Zoran öt gólja a Bundesligában

2024. április 21. 22:57 // Forrás: MTI
Ilic Zoran öt gólt lőtt a HSV Hamburg csapatában, amely házigazdaként 33-33-as döntetlent játszott a VfL Gummersbach együttesével a német férfi kézilabda-bajnokság vasárnapi játéknapján.

A Bundesliga honlapja szerint az olimpiai kvótás magyar férfi válogatott jobbátlövője hat kísérletből szerezte öt találatát. A HSV hét forduló óta veretlen és a tabella nyolcadik helyén áll.

A spanyol élvonalban a válogatott Palasics Kristóf 11 védéssel járult hozzá a CB Ciudad de Logrono 27-26-os sikeréhez a Viveros Herol BM Nava otthonában. Nagy Benedeknek öt védése volt a Recoletas Atlético Valladolid együttesében, amely 39-35-re kikapott a Helvetia Anaitasuna otthonában. A Logrono a negyedik, a Valladolid a nyolcadik helyen áll.

A női Román Kupa bronzmérkőzésén Korsós Dorina két lövésből egy gólt szerzett, csapata, a Rapid Bucuresti pedig hosszabbítás után 39-36-ra kikapott a Gloria Bistrita-Nasaudtól.

A román férfi bajnokságban Széles Ákos egy góllal vette ki részét az ötödik helyezett CSM Bucuresti 37-30-as győzelméből a CSU Suceava otthonában.

A szerb bajnokság elődöntőjének első mérkőzésén a címvédő RK Vojvodina otthon 28-28-as döntetlent követően hétméteresekkel 33-32-re nyert a Dinamo Pancevo ellen. A hazaiaknál a 11-szeres magyar válogatott Sunajko Stefan nem talált a hálóba, a vendégeknél Dörnyei Borisznak két gólja volt.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.