Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Férfi kézilabda NB I: távozott a Komló vezetőedzője

2024. május 21. 21:52 // Forrás: MTI
Marosán György távozott a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Carbonex-Komló vezetőedzői posztjáról.

A baranyai klub közösségi oldalának keddi beszámolója szerint a tavaly februárban kinevezett tréner irányításával több bravúros győzelmet könyvelhetett el a csapat, amely kétszer is legyőzte a Tatabányát, illetve nyert például a "mumusnak" számító Gyöngyös, Csurgó és Balatonfüred ellen is.

A Komló tavaly és idén is kiharcolta az élvonalban maradást.

Marosán György távozik Komlóról (archív fotó)Marosán György távozik Komlóról (archív fotó)

"Köszönöm játékosaimnak, stábomnak, a klub vezetőinek, a szurkolóknak a támogatást! Tovább, szenvedéllyel! Jó szerencsét, Komló!" - írta közösségi oldalán Marosán, aki korábban kizárólag női együtteseket irányított, dolgozott Makón, Szegeden, Kecskeméten és Szombathelyen is.

vehir.hu
Baumann Béla
további cikkek
Győzelemmel kezdődött a Pascual-korszak Veszprém Handball Club Győzelemmel kezdődött a Pascual-korszak A Veszprém Handball Club több fiatallal a soraiban fölényes, 42-28-as diadalt aratott a vendég Dabas felett a férfi kézilabda NB I péntek esti nyitó fordulójában. 2024. szeptember 6. 19:37 A Veszprém első tétmeccsét játssza Xavi Pascual irányításával Veszprém Handball Club A Veszprém első tétmeccsét játssza Xavi Pascual irányításával A címvédő Veszprém Handball Club ma este (18.00) a vendég Dabas KC ellen kezdi meg szereplését a férfi kézilabda NB I alapszakaszának 2024/2025-ös kiírásában. 2024. szeptember 6. 12:30 Kiegyenlítettebb Veszprém-Szeged versenyfutás várható Veszprém Handball Club Kiegyenlítettebb Veszprém-Szeged versenyfutás várható Kiegyenlítettebbé válhat a versenyfutás a címvédő Veszprém, valamint a Szeged csapata között a férfi kézilabda NB I szombaton rajtoló új idényében. 2024. augusztus 30. 13:04 Visszahódítaná a bajnoki címet és a Magyar Kupát a Szeged férfi kézilabacsapata OTP Bank-Pick Szeged Visszahódítaná a bajnoki címet és a Magyar Kupát a Szeged férfi kézilabacsapata Az új idényben visszahódítaná a bajnoki címet és a Magyar Kupát az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, amely minél előbb szeretne bejutni a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe - közölte Kiss Bence cégvezető csütörtökön az együttes idénynyitó sajtótájékoztatóján. 2024. augusztus 1. 19:08

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.