Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 16. Jusztin
Veszprém
16°C
2024. június 16. Jusztin
Veszprém
16°C

Bajnok lehet a Balatonalmádi

2024. május 23. 12:54
Rég nem látott izgalmakkal folytatódik a VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal: a hétvégi, idei utolsó előtti fordulóban akár a bajnoki cím sorsa is eldőlhet, de az esélyek életben tartása miatt több csapat sem hibázhat. Az elért eredmények függvényében az is előfordulhat, hogy az utolsó fordulóban a "bajnoki döntőt" játszik a Balatonalmádi a Balatonfűzfővel.

Mintha csak tegnap lett volna, mégis nyolc hónap eltelt tavaly augusztus óta, amikor kezdetét vette a VEHIR.HU labdarúgó vármegyei élvonal I. osztályának 2023/2024-es kiírása. Azóta huszonnyolc fordulót teljesítettek a csapatok, hétvégén az utolsó előtti kör következik.

Ha az Úrkút Magyarpolányban, míg a Pápa Ajkán vereséget szenved, mindkét említett vendégcsapat matematikailag is kiszáll a bajnoki címért vívott küzdelemből. Abban az esetben, ha a két említett alakulat kikap és a Fűzfő is alulmarad Zircen, akkor a Balatonalmádi akár hétvégén bajnok lehet, feltéve, hogy legyűri a Csetényt.

Más forgatókönyvek alapján az utolsó fordulóban az év meccse következhet: ha hétvégén a Balatonalmádi és a Balatonfűzfő is nyer, a zárókörben egymás elleni küzdelemben fog eldőlni, mely alakulathoz kerül a trófea.

(archív fénykép)(archív fénykép)

VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal, a 29. forduló párosításai:

Május 24., péntek, 17.30

Ajka Kristály SE – Pápai Perutz FC
Helyszín:
Ajka Kristály SE

Május 25.,  szombat, 17.00

Tihanyi FC – Péti MTE
Helyszín:
Tihanyi Sportpálya

Klíma-Park Magyarpolány SE – Úrkút SK
Helyszín:
Községi SE

FC Zirc – Fűzfői AK
Helyszín:
Zirci Sporttelep

Devecser SE – Sümeg VSE
Helyszín:
Devecser SE Sporttelep

Május 26., vasárnap, 17.00

Szentantalfa NVSE – Várpalotai BSK
Helyszín:
Nivegy-Völgy Sporttelep

Balatonalmádi SE – Csetény SE
Helyszín:
Balatonalmádi Sportközpont

Balatonfüredi USC – FC Gyulafitátót
Helyszín:
Balatonarácsi UP-centrum

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Kupagyőztes a Pápai Perutz! vármegyei foci Kupagyőztes a Pápai Perutz! Nagy Krisztián góljával a Pápai Perutz FC nyerte a VEHIR.HU Veszprém Vármegyei Labdarúgó Kupa döntőjét kedden este az Ajkai Sportcentrumban. A múlt hétvégén bajnoki címet szerző almádiaknak nem sikerült duplázniuk. 2024. június 4. 20:14 Bajnok az Öskü! vármegyei foci Bajnok az Öskü! A Veszprém vármegyei labdarúgó másodvonal utolsó fordulóját az elmúlt hétvégén rendezték. Az Öskü bajnoki címet szerzett, ezüstérmes a Balatonszepezd lett, míg a harmadik helyen az Ugod végzett. 2024. június 3. 12:33 Az Almádi ülhetett fel a vármegyei élvonal trónjára vármegyei foci Az Almádi ülhetett fel a vármegyei élvonal trónjára Egy félidőn át bajnoknak érezhette magát a Fűzfő, de végül klubtörténeti sikert aratott az Almádi, hiszen 4-1-es sikerével bajnoki címet szerzett a vármegyei labdarúgó I. osztályban – úgy tudjuk, a bajnok vállalná az NB III-as szereplést is. Összefoglaló a záró fordulóról, képgaléria a „döntőről”. 2024. június 2. 10:15 Élő közvetítés a Fűzfő–Almádi vármegyei döntőről! vármegyei foci Élő közvetítés a Fűzfő–Almádi vármegyei döntőről! A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság hétvégi, idényzáró fordulójában a két bajnokesélyes alakulat – a Fűzfő és az Almádi – egymással találkozik. A házigazda Balatonfűzfő számára a győzelem, míg a listavezető almádiaknak az iksz is elegendő a cím megszerzéséhez. 2024. május 30. 12:54

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.