Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nemzetközi mezőnyben bizonyítottak

2024. május 24. 14:24 // Forrás: VEDAC
A VEDAC dobóatlétái két magas kategóriás európai, nemzetközi mezőnyt felvonultató viadalon értek el remek eredményeket.

Kalapács- és diszkoszvető versenyszámokban léptek dobókörbe legjobbjaink előbb Cipruson, majd a szlovéniai Ptujban. A kalapácsvető Czeller Gábor kiváló formában van, a C kategóriás Cyprus International elnevezésű megmérettetésen 73.24 méterrel mindenkit maga mögé utasított. Ugyanitt Csekő Miklós is roppant biztatóan versenyzett, 69.34 méterig jutva a nyolcadik helyet szerezte meg.

Czeller Gábor - Fotók: Ivánkovics IstvánCzeller Gábor - Fotók: Ivánkovics István

Ptujban Czeller Gábor 71.93 métert ért el, amivel ezüstérmet érdemelt ki. Csekő Miklós 70.73 méterrel pedig az előkelő negyedik helyen zárt élete második legjobb dobásával. A nőknél Csatári Jázmin is ezüstéremnek örülhetett kerek 61 méteres produkcióval. A diszkoszvető Strigencz Zalán 51.40 méteres eredményével az ötödik helyen végzett a rangos mezőnyben.

Csatári JázminCsatári Jázmin

vehir.hu
további cikkek
Két verseny, számtalan SVSE-siker! SVSE Két verseny, számtalan SVSE-siker! Az elmúlt hétvégén két rangos megmérettetésen is bizonyítottak a veszprémi Sportolj Velünk SE atlétái, akik számtalan sikert értek el. ma 15:30 SVSE: hét érem az U18-as magyar bajnokságon SVSE SVSE: hét érem az U18-as magyar bajnokságon Székesfehérváron az U18-as atlétikai magyar bajnokságon vettek részt a veszprémi Sportolj Velünk SE atlétái, akik az elmúlt hétvégén összesen hét érmet szereztek; Derdák Sára duplázott, 1500 m-en és 800 m-en is a dobogó legfelső fokára. 2024. június 19. 20:01 Legkisebbektől a legnagyobbakig – sűrű a hétvége az SVSE-nek SVSE Legkisebbektől a legnagyobbakig – sűrű a hétvége az SVSE-nek Előfordulnak olyan „hosszú hétvégék”, amikor minden pillanatban történik valami és nincs idő „megállni”. Kapkodjuk a fejünket, hogy éppen hol és mi történik. Ilyen hétvége „íródott” a veszprémi Sportolj Velünk SE számára, amely megszállta péntektől vasárnapig a székesfehérvári atlétikapályát. 2024. június 17. 13:37 Kéri Bianka két számban is bizonyított a római Európa-bajnokságon Bartha-Kéri Bianka Kéri Bianka két számban is bizonyított a római Európa-bajnokságon A veszprémi Sportolj Velünk SE (SVSE) atlétája az olaszországi Rómában rendezett atlétikai Európa-bajnokságon 800 méteren, illetve a 4x400 méteres női váltóval is jól szerepelt. 2024. június 12. 9:54

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.