Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Két ob-n is remekül futottak a VEDAC-osok

2024. május 24. 15:40 // Forrás: VEDAC
A hegyifutó és váltófutó országos bajnokságon is jól szerepeltek a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) futói.

Május közepén rendezték meg Kékestetőn a hagyományos hegyifutó országos bajnokságot, a 27. Kékes Csúcsfutást, ahol egyéniben Honti Marcell a kilencedik helyen ért célba 58:53 perces eredménnyel, míg klubtársa Odonics Gábor a tizedik lett 59:22 perccel. Bálint Benedek is jól teljesített a 11.54 kilométeres távon, ahol 22. lett 1:03.41 perccel.

A viadalon csapatban is versenyt hirdettek, ahol a VEDAC triója bronzérmet érdemelt ki a HK SE és a DVTK alakulatai mögött.

A VEDAC hegyifutó csapataA VEDAC hegyifutó csapata

Ugyancsak az elmúlt héten rendezték meg a váltófutó magyar bajnokságot Kaposváron. Az újonc kategóriában (U14) a 4x600 méteren nyolcadik lett a VEDAC stafétája 7:33.31 perccel. A tagok: László Emese, Kecskés Zoé, Szemán Dorka, Varga Szonja.

A junior korcsoportban (U20) ezüstérmet vehetett át a VEDAC alakulata. Szemán Kata, Esső Dóra, Báles Pálma és Rédling Renáta 10:00.95 perccel állhatott fel a dobogó második fokára.

A felnőtt nőknél 4x800 méteren negyedik lett a VEDAC kvartettje: a Bálint Laura, Szemán Kitti, Tóth Eszter, Kovács Jázmin összeállítású csapat 10:31.79 percet ért el.

vehir.hu
további cikkek
Két verseny, számtalan SVSE-siker! SVSE Két verseny, számtalan SVSE-siker! Az elmúlt hétvégén két rangos megmérettetésen is bizonyítottak a veszprémi Sportolj Velünk SE atlétái, akik számtalan sikert értek el. ma 15:30 SVSE: hét érem az U18-as magyar bajnokságon SVSE SVSE: hét érem az U18-as magyar bajnokságon Székesfehérváron az U18-as atlétikai magyar bajnokságon vettek részt a veszprémi Sportolj Velünk SE atlétái, akik az elmúlt hétvégén összesen hét érmet szereztek; Derdák Sára duplázott, 1500 m-en és 800 m-en is a dobogó legfelső fokára. 2024. június 19. 20:01 Legkisebbektől a legnagyobbakig – sűrű a hétvége az SVSE-nek SVSE Legkisebbektől a legnagyobbakig – sűrű a hétvége az SVSE-nek Előfordulnak olyan „hosszú hétvégék”, amikor minden pillanatban történik valami és nincs idő „megállni”. Kapkodjuk a fejünket, hogy éppen hol és mi történik. Ilyen hétvége „íródott” a veszprémi Sportolj Velünk SE számára, amely megszállta péntektől vasárnapig a székesfehérvári atlétikapályát. 2024. június 17. 13:37 Kéri Bianka két számban is bizonyított a római Európa-bajnokságon Bartha-Kéri Bianka Kéri Bianka két számban is bizonyított a római Európa-bajnokságon A veszprémi Sportolj Velünk SE (SVSE) atlétája az olaszországi Rómában rendezett atlétikai Európa-bajnokságon 800 méteren, illetve a 4x400 méteres női váltóval is jól szerepelt. 2024. június 12. 9:54

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.