Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
21°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
21°C

Férfi kézilabda NB I: György László a Komló edzője

2024. május 28. 19:24 // Forrás: MTI
A Balatonfüredről az idény végén távozott György László lett a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Carbonex-Komló vezetőedzője.

"Nemcsak Komlón, hanem mindenhol borzasztóan fontos, hogy a helyi tehetségeknek teret adjunk és beépítsük, ugyanakkor természetesen az eredmény is fontos. Ha lesz olyan fiatal, aki a fejlődés útjára lép, akkor biztos vagyok benne, hogy lehetőséget fog kapni és be fogjuk tudni építeni a csapatba" - nyilatkozta a Kossuth Rádiónak kedden, szerződésének aláírása után a szakvezető.

Hozzátette, olyan edzőnek tartja magát, aki a munkában, a fegyelemben, az akaratban, a kitartásban, a küzdeni tudásban hisz, mert úgy gondolja, hogy egy csapat és egy sportoló számára ezek alapvető dolgok, és elengedhetetlenek a sikerhez.

"Ha mindenki beáll emögé, akkor azt gondolom, sikereket fogunk elérni. Minden egyes nap elvégezzük az adott munkát fegyelmezetten, tisztességesen, és azt gondolom, ha hétvégén jönnek a kihívások, akkor azokat meg tudjuk majd nyerni" - nyilatkozta.

A korábban Dunaújvárosban és Balatonfüreden dolgozó György László kifejtette, a komlói vezetők nagyon jó projektet vázoltak fel számára, és nagyon bízik benne, hogy ezt meg tudják majd valósítani.

A baranyiak a tabella 12. helyén zárták az idényt, és bár bennmaradtak, Marosán György távozott a vezetőedzői posztról.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.