Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kupagyőztes a Pápai Perutz!

2024. június 4. 20:14
Nagy Krisztián góljával a Pápai Perutz FC nyerte a VEHIR.HU Veszprém Vármegyei Labdarúgó Kupa döntőjét kedden este az Ajkai Sportcentrumban. A múlt hétvégén bajnoki címet szerző almádiaknak nem sikerült duplázniuk.

A Veszprém vármegyei labdarúgó élvonalat tekintve két érmet szerző alakulat – a bajnok Balatonalmádi SE és a harmadik helyen végző Pápai Perutz FC – csapott össze a kedden este Ajkán rendezett kupadöntőben.

A csapatokat egyaránt félezer-félezer szurkoló is elkísérte a derbire, amely parázs hangulatot ígért.

A pápaiak már a negyedikben kapufát rúgtak, a következő lehetőségig viszont majdhogynem harminc percet kellett várni: Hauser is megszerezhette volna a vezetést a Perutz-nak, de pontatlan volt. Néhány pillanattal a szünet előtt az almádiak is közel álltak a gólhoz, de Király fölé vágta (félidő: 0-0).

Galéria
Balatonalmádi SE – Pápai Perutz FC 0-1 (0-0)

A fordulás után a pápaiak voltak aktívabbak: Nagy Krisztián jóvoltából hamarosan meg is született a várva várt gól (59. perc: 0-1). A folytatásban lelkiismeretesen próbálkoztak az almádiak, de a Pápa remekül tartotta a labdát, az említett találat pedig végül a győzelemhez is elegendő volt (végeredmény: 0-1).

A Perutz tehát a bajnoki bronzérme után idén a kupát is megnyerte, míg a bajnok Almádinak nem sikerült dupláznia.

VEHIR.HU Veszprém Vármegyei Kupa, döntő:
Balatonalmádi SE – Pápai Perutz FC 0-1 (0-0)
Ajka, Városi Stadion, 1000 néző. Vezette: Bódi (Kocsis, Piri).

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Bajnok az Öskü! vármegyei foci Bajnok az Öskü! A Veszprém vármegyei labdarúgó másodvonal utolsó fordulóját az elmúlt hétvégén rendezték. Az Öskü bajnoki címet szerzett, ezüstérmes a Balatonszepezd lett, míg a harmadik helyen az Ugod végzett. 2024. június 3. 12:33 Az Almádi ülhetett fel a vármegyei élvonal trónjára vármegyei foci Az Almádi ülhetett fel a vármegyei élvonal trónjára Egy félidőn át bajnoknak érezhette magát a Fűzfő, de végül klubtörténeti sikert aratott az Almádi, hiszen 4-1-es sikerével bajnoki címet szerzett a vármegyei labdarúgó I. osztályban – úgy tudjuk, a bajnok vállalná az NB III-as szereplést is. Összefoglaló a záró fordulóról, képgaléria a „döntőről”. 2024. június 2. 10:15 Élő közvetítés a Fűzfő–Almádi vármegyei döntőről! vármegyei foci Élő közvetítés a Fűzfő–Almádi vármegyei döntőről! A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság hétvégi, idényzáró fordulójában a két bajnokesélyes alakulat – a Fűzfő és az Almádi – egymással találkozik. A házigazda Balatonfűzfő számára a győzelem, míg a listavezető almádiaknak az iksz is elegendő a cím megszerzéséhez. 2024. május 30. 12:54 Tóparti „bajnoki döntőt” rendeznek hétvégén a labdarúgó vármegyei élvonalban vármegyei foci Tóparti „bajnoki döntőt” rendeznek hétvégén a labdarúgó vármegyei élvonalban Biztossá vált, hogy a hétvégi, utolsó fordulóban dől majd el a VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály bajnoki címe. Az izgalmakat fokozza, hogy a két esélyes csapat, a Fűzfő (70 pont) és az Almádi (71 pont) éppen egymás ellen fog játszani szombaton 17.00 órakor. Előbbi számára a győzelem, utóbbinak a döntetlen is elegendő ahhoz, hogy felérjen a dobogó legfelső fokára. 2024. május 27. 12:23

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.