Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
20°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
20°C

SVSE: A legkisebbek is a dobogó tetején!

2024. június 6. 11:11 // Forrás: SVSE
A veszprémi Sportolj Velünk SE remekelt a közelmúltban rendezett régiós kölyökatlétika-versenyen.

A veszprémi versenyen az SVSE óriási létszámmal, 47 fővel képviselte magát. Az U10-es korosztályban bajnoki címet szerzett az U10 „A” csapat, az U12-eknél pedig a dobogó második fokára léphetett szintén az „A”-jelű alakulat.

A régiós bajnokságon 6 versenyszámban álltak rajthoz a gyermekek, a nagyobbaknál a 8x50 m váltófutás után gátváltón, súlylökésben, vortex-hajításban, ritmusszökdelésből távolugrásban és a 7 perces „minicooperen” indultak a gyerekek, míg a kisebbek sprint és gátváltó mellett, ritmusszökdelésben, súlylökésben, kislabdahajításban és 6 perces futásban bizonyíthattak.

Az U12-esek kezdték a versenyt: ezüstérmet vehetett át az Iványi Borka, Farkas Gréta, Miskolczi Holli, Vati Csenge, Miskolczi Milán, Polgár Soma, Fajd Merse, Moharos Erik összeállítású csapat. A „B” csapat (Pfenning Örs, Békési Levente, Horváth Dominik, Kőműves Balázs, Horváth Tekla, Kőváry Csenge, Édes Zselyke, Szabó Ágota) az 5. helyen végzett, a „C” (Cserháti Dániel, Nyemcsok Dorián, Pósán Ákos, Szabó Borka, Szabó Janka, Tamás Liza, Kovács Jázmin, Varga Léda, Szabó Előd) pedig a 10. helyet szerezte meg.

Az U10-esek között a Szabó Ákos, Szőnyi Hanga, Schindler Dóra, Schindler Luca, Hajdú Csenge, Liebhauser Lilla, Kapornaki Balázs, Mészáros Zoé alkotta együttes állhattott a dobogó legfelső fokára, mellyel kivívta, hogy június 15-én ott hesenn a székesfehérvári országos döntőben is.

A Somogyi Olivér, Németh Nolen, Nyemcsok Belián, Szigeti Kamilla, Fajd Manga, Szabó Benedek, Polgár Abigél, Könnyid Richárd összeállítású csapat a kilencedik helyen zárt.

 A legkisebb óvodások is részt vettek a versenyen: Hubert Kiara, Egri Emília, Doma Léna, Strobl-Czigány Olívia és Tilinger Hédi is minden feladatot eredményesen teljesített.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.