Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bartha László nívós kitűntetésben részesült

2024. június 10. 11:24
A veszprémi Sportolj Velünk SE (SVSE) ügyvezetője Az utánpótlásért-díjat vehetett a Magyar Atlétikai Szövetségtől (MASZ).

A MASZ döntése alapján idén az SVSE ügyvezetője, Bartha László kapta Az utánpótlásért-díjat. Bartha munkáját az elmúlt években lelkiismeretesség, átgondoltság, alázat és elkötelezettség jellemezte.

Az SVSE ügyvezetője Miskolcon kezdte a versenyzői pályafutását, majd Veszprémbe igazolt. A bakonyi sportegyesület megalapítása óta edzőként is dolgozik és irányítja a sprinter-csapatot.

Bartha László kapta Az utánpótlásért-díjat - fotó: SVSE FacebookBartha László kapta Az utánpótlásért-díjat - fotó: SVSE Facebook

Az elmúlt években rengeteg sikert szerzett tanítványaival. A 2020/2021-es idényben Molnár Attila edzőjeként, illetve Kéri Bettinával - 4x100 m-en országos csúcstartó - is kimagasló teljesítményt ért el.

Jelenleg Felber Farkas, 110 m-es gátfutó versenyzője érdemel említést, de számos fiatal feltörekvő atléta fejlődik Bartha kezei alatt.

vehir.hu
további cikkek
SVSE: hét érem az U18-as magyar bajnokságon SVSE SVSE: hét érem az U18-as magyar bajnokságon Székesfehérváron az U18-as atlétikai magyar bajnokságon vettek részt a veszprémi Sportolj Velünk SE atlétái, akik az elmúlt hétvégén összesen hét érmet szereztek; Derdák Sára duplázott, 1500 m-en és 800 m-en is a dobogó legfelső fokára. 2024. június 19. 20:01 Legkisebbektől a legnagyobbakig – sűrű a hétvége az SVSE-nek SVSE Legkisebbektől a legnagyobbakig – sűrű a hétvége az SVSE-nek Előfordulnak olyan „hosszú hétvégék”, amikor minden pillanatban történik valami és nincs idő „megállni”. Kapkodjuk a fejünket, hogy éppen hol és mi történik. Ilyen hétvége „íródott” a veszprémi Sportolj Velünk SE számára, amely megszállta péntektől vasárnapig a székesfehérvári atlétikapályát. 2024. június 17. 13:37 Kéri Bianka két számban is bizonyított a római Európa-bajnokságon Bartha-Kéri Bianka Kéri Bianka két számban is bizonyított a római Európa-bajnokságon A veszprémi Sportolj Velünk SE (SVSE) atlétája az olaszországi Rómában rendezett atlétikai Európa-bajnokságon 800 méteren, illetve a 4x400 méteres női váltóval is jól szerepelt. 2024. június 12. 9:54 Két arany, öt ezüst, egy bronz – ismét bizonyított az SVSE SVSE Két arany, öt ezüst, egy bronz – ismét bizonyított az SVSE A veszprémi atléták június első hétvégéjén Budapesten remekeltek az OPEN Schulek Ágoston Emlékversenyen. 2024. június 7. 9:10

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.