Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Férfi kézilabda Európa-liga: Dán csapatot kapott a Ferencváros

2024. július 16. 13:30 // Forrás: MTI
A Ferencváros a dán Bjerringbro-Silkeborggal játszik a férfi kézilabda Európa-liga selejtezőjében.

A keddi, bécsi sorsoláson kiderült, hogy a párharcok első mérkőzéseit augusztus 31-én, illetve szeptember 1-én, a visszavágókat pedig egy héttel később játsszák. A magyar csapat hazai pályán kezd.

A párharcok győztesei az első csoportkörbe jutnak, ahol már ott van a többi között a MOL Tatabánya KC, továbbá a Bartók Donátot foglalkoztató svájci bajnok Kadetten Schaffhausen, a 11-szeres magyar válogatott Sunajko Stefan csapata, a szerb bajnok RK Vojvodina, Imre Bence együttese, a német THW Kiel, illetve a Hanusz Egont foglalkoztató portugál Benfica is.

Az első csoportkör sorsolását pénteken délelőtt tartják Bécsben.

vehir.hu
további cikkek
Kézilabda Európa-liga: a Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben férfi kézilabda Európa-liga Kézilabda Európa-liga: a Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában. 2024. július 9. 21:13 Férfi kézilabda Európa-liga: Rosta volt a Dinamo legeredményesebbje a bronzmeccsen férfi kézilabda Európa-liga Férfi kézilabda Európa-liga: Rosta volt a Dinamo legeredményesebbje a bronzmeccsen Rosta Miklós csapata, a Dinamo Bucuresti 32-31-re kikapott a német Rhein-Neckar Löwentől a férfi kézilabda Európa-liga bronzmérkőzésén, a hamburgi négyes döntő vasárnapi játéknapján. 2024. május 26. 20:35 Férfi kézilabda Európa-liga: Rosta csapata nem jutott döntőbe kézilabda Férfi kézilabda Európa-liga: Rosta csapata nem jutott döntőbe Rosta Miklós csapata, a Dinamo Bucuresti 38-32-re kikapott a német Flensburgtól a férfi kézilabda Európa-liga elődöntőjében, a hamburgi négyes döntő szombati játéknapján. 2024. május 25. 22:13 Férfi kézilabda Európa-liga: Rosta szerint a Dinamo meglepheti a német csapatokat kézilabda Férfi kézilabda Európa-liga: Rosta szerint a Dinamo meglepheti a német csapatokat Rosta Miklós szerint csapata, a román bajnok és kupagyőztes Dinamo Bucuresti meglepheti a német klubokat a férfi kézilabda Európa-liga hétvégi, hamburgi négyes döntőjében. 2024. május 22. 14:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.