Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Rasovszky Kristóf is távozik Veszprémből?

2024. szeptember 3. 14:16
A párizsi olimpiai nyíltvízi úszószámában bronzérmet szerző Betlehem Dávid után az olimpiai bajnok Rasovszky Kristóf is búcsúzhat a veszprémi Balaton Úszó Klubtól – erről árulkodnak edzője, Szokolai László mondatai is, melyeket Porga Gyula polgármesterrel osztott meg.

Szokolai László mesteredző nyaralt, amikor az olimpikonokat köszöntöttük a GyárKertben, így neki most hálálhattam meg azt a hatalmas munkát, amit a veszprémi úszósportért tett, és amivel a város úszóolimpikonjait felkészítette a párizsi olimpiára

– olvasható Porga Gyula polgármester hivatalos Facebook-oldalán kedden kora délután megjelent posztban.

A köszönetnyilvánítás során a szaktekintély elárulta a városvezetőnek, hogy az olimpia után sok sportoló megkereste, így várhatóan rövid időn belül bővül a Balaton Úszó Klub ötfős elitcsapata, és persze folytatja az ötven igazolt versenyző és több száz fiatal nevelését is.

Szokolai László edző és Porga Gyula polgármester - fotó: FacebookSzokolai László edző és Porga Gyula polgármester - fotó: Facebook

„Laci elárulta, hogy sportszakmai kapcsolata megmarad Rasovszky Kristóffal és Betlehem Dáviddal is, és tovább épül a veszprémi úszás tudáscentruma is”

– zárult e sejtelmes mondattal az említett poszt.

Miután Betlehem már bejelentette, hogy a Ferencvárosban folytatja pályafutását, a vehir.hu megkereste Rasovszkyt is, tervez-e hasonlóan klubot váltani. Az olimpiai bajnokot elértük, de a kérdésünkre nem kívánt választ adni.

Kapcsolódó cikk
A Ferencváros leigazolta Betlehem Dávidot
Az olimpiai bronzérmes, kétszeres Európa-bajnok úszó, Betlehem Dávid elhagyja a Balaton ÚK Veszprémet ls az FTC-ben folytatja pályafutását.
Simon Dani
további cikkek
Az olimpiai bajnok Rasovszky Kristóf a Fradiban folytatja Rasovszky Kristóf Az olimpiai bajnok Rasovszky Kristóf a Fradiban folytatja A kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok Rasovszky Kristóf az FTC-ben folytatja pályafutását – jelentette be a zöld-fehér klub pénteken kora este. 2024. szeptember 6. 18:40 Marcipánban az olimpia legszebb pillanata Párizs 2024 Marcipánban az olimpia legszebb pillanata Veszprémi szemszögből kétségkívül a nyíltvízi úszók, Rasovszky Kristóf aranya és Betlehem Dávid bronzérme volt a párizsi olimpia legszebb pillanata. Illetve az azt követő „egymásba borulás”, melyet a Kokó Cukrászda munkatársa marcipánba is öntött. 2024. augusztus 22. 11:53 Wladár Sándor: felülmúltuk az elvárásokat, Milák továbbra is megkap mindent úszás Wladár Sándor: felülmúltuk az elvárásokat, Milák továbbra is megkap mindent Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke szerint sportolóik felülmúlták az elvárásokat a párizsi olimpián.     2024. augusztus 19. 15:45 Rasovszky Kristóf: Mindenféle izgalom nélkül, teljesen nyugodtan álltam rajthoz Párizsban Vehír21 podcast Rasovszky Kristóf: Mindenféle izgalom nélkül, teljesen nyugodtan álltam rajthoz Párizsban Párizs nyíltvízi úszó olimpiai bajnoka elsők között a Vehírnek adott hosszabb interjút. A Vehír21 podcast legújabb adásából kiderül, hogy Rasovszky Kristóf kinek a hívó szavára látogatott el először a fűzfői uszodába, mit köszönhet edzőjének, Szokolai Lászlónak és veszprémi klubtársainak, köztük a párizsi bronzérmes Betlehem Dávidnak. 2024. augusztus 18. 23:00

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.