Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Rasovszky Kristóf egyéni érmet nyerne a 2027-es hazai vb-n

ma 9:34 // Forrás: MTI
Az olimpiai bajnok úszó Rasovszky Kristóf számára az egyik új cél, hogy egyéniben érmet nyerjen a 2027-es hazai rendezésű világbajnokságon.

Mindig megpróbálok kisebb célokat kitűzni magam elé. Hazai közönség előtt világbajnokságon még nem tudtam egyéni érmet szerezni, ezen szeretnék majd változtatni három év múlva

- nyilatkozta a párizsi olimpián a Szajnában rendezett nyíltvízi 10 kilométeres versenyen aranyérmes klasszis a magyar szövetség Facebook-oldalán látható videóban.

A Balaton ÚK Veszprémtől a Ferencvároshoz szerződött Rasovszky megjegyezte, a következő években tervei szerint a 400 méter gyors egy kicsit jobban előtérbe kerül majd nála, ugyanis szeretné megdönteni Kis Gergő 2009 óta fennálló országos rekordját.

vehir.hu
további cikkek
Lelkünkben a mieink maradnak Erről jut eszembe… Lelkünkben a mieink maradnak Bevallom, sokkolt a hír, hogy Veszprém két büszkesége, a párizsi olimpia nyílt vízi 10 kilométeres úszószámában aranyérmet nyert Rasovszky Kristóf, és klubtársa, Betlehem Dávid Budapesten, a Ferencvárosban folytatja pályafutását. Aludni kellett rá néhányat, hogy tárgyilagosan tudjak véleményt alkotni a történtekről. 2024. szeptember 17. 9:58 Az olimpiai bajnok Rasovszky Kristóf a Fradiban folytatja Rasovszky Kristóf Az olimpiai bajnok Rasovszky Kristóf a Fradiban folytatja A kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok Rasovszky Kristóf az FTC-ben folytatja pályafutását – jelentette be a zöld-fehér klub pénteken kora este. 2024. szeptember 6. 18:40 Rasovszky Kristóf is távozik Veszprémből? Rasovszky Kristóf Rasovszky Kristóf is távozik Veszprémből? A párizsi olimpiai nyíltvízi úszószámában bronzérmet szerző Betlehem Dávid után az olimpiai bajnok Rasovszky Kristóf is búcsúzhat a veszprémi Balaton Úszó Klubtól – erről árulkodnak edzője, Szokolai László mondatai is, melyeket Porga Gyula polgármesterrel osztott meg. 2024. szeptember 3. 14:16 Marcipánban az olimpia legszebb pillanata Párizs 2024 Marcipánban az olimpia legszebb pillanata Veszprémi szemszögből kétségkívül a nyíltvízi úszók, Rasovszky Kristóf aranya és Betlehem Dávid bronzérme volt a párizsi olimpia legszebb pillanata. Illetve az azt követő „egymásba borulás”, melyet a Kokó Cukrászda munkatársa marcipánba is öntött. 2024. augusztus 22. 11:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.