Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bizonyítottak az SVSE fiataljai

ma 17:33 // Forrás: SVSE
Az SVSE kölyökatlétikai csapatai kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a legutóbbi versenyen, amelyet Székesfehérváron rendeztek meg. A fiatal sportolók a szívós edzésmunkájuk eredményeként számos éremmel tértek haza.

Az U12-es korosztályban a veszprémi fiatalok bronzérmet szereztek, míg az U10-es versenyzők megosztott aranyérmet hoztak el. A nagyobbak között Miskolczi Milán Dominik, Pfenning Örs, Polgár Soma, Vati Csenge Zoé, Miskolczi Holli Adria, Farkas Gréta, Kiss Borbála és Békési Levente összesen 53 pontot gyűjtöttek, ezzel a dobogó harmadik fokára állhattak.

A „B” csapat, amely Nyemcsok Dorián, Szabó Borka, Szabó Janka, Szabó Ágota, Gazdag Lara, Fajd Merse, Horváth Dominik és Pósán Ákos összetételében indult, a nyolcadik helyen zárta a versenyt.

Fotó: SVSEFotó: SVSE

A kisebbek között Hajdú Csenge, Schindler Dóra, Schindler Luca, Szőnyi Hanga, Liebhauser Lilla, Szabó Ákos, Némedi Dávid és Mészáros Zoé aranyérmet vehetett át. A Kapornaki Balázs, Szabó Fanni, Polgár Abigél, Albert Patrik, Nyemcsok Belián, Farkas Eszter, Némedi Máté és Fajd Manga alkotta csapat a hatodik helyen végzett.

Az SVSE fiatal sportolóinak teljesítménye nemcsak a versenyeredményekben, hanem az elhivatottságukban és kitartásukban is megmutatkozott, amely példaértékű lehet a jövő sportolói számára.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.