2020. október 29.
//
Nárcisz névnap

PR

Új lendületet kapott az online csekkbefizetés
Új lendületet kapott az online csekkbefizetés
Minden harmadik magyar kipróbálta már, honfitársaink negyede pedig rendszeresen online fizeti a csekkjeit. A feltörekvő digitális megoldások ellenére az emberek még mindig kedvelik a sárga csekket, megszokták, hogy a befizetésről a kezükben van egyfajta igazolás. A koronavírus-járvány miatti intézkedések azonban úgy tűnik változást hoznak a lakosság elektronikus csekkbefizetési szokásaiban.
Nincs más hátra, mint előre
Nincs más hátra, mint előre
Hogyan lehet bekerülni, majd jól kijönni egy negatív gazdasági spirálból a koronavírus járvány idején? Veszprém egyik top-cégénél a nass magnet Hungária Kft-nél jártunk, hogy megkérdezzük őket stratégiájukról, kilátásaikról.
„Kiskövetség” futóknak: megnyitott Veszprém első futó szakboltja
„Kiskövetség” futóknak: megnyitott Veszprém első futó szakboltja
Ha engem kérdeznek, Leé Diána és Németh Annamária személyes vállalása önmagában lenyűgöző: felnőtt koruk hajnaláig még ők is épp olyan „sport immunisak” voltak, mint a nagy többség, aztán gondoltak egyet és elkezdtek futni, most pedig már azon dolgoznak, hogy teljesítsék idei tervüket, miszerint – az évszámhoz igazodva – 2019 km-t futnak. A célszalag átszakításáig ugyan még hátravan néhány kilométerük, egy másik álmukat már megvalósították: FutóKaland néven létrehozták Veszprém első, futóknak szóló boltját.