Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
16°C
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
16°C

"Dolgozunk tovább"

2011. február 22. 8:26
Leitod Tamás blogjában az elmúlt hét eseményeiről – benne a Balatonfüred és a Pápa II elleni meccsel – számol be.

Az előző hetünk már a megszokott rend szerint kezdődött. A délutáni edzésen kondicionális edzés kapta a főszerepet. Kedden két foglalkozást vezényeltek a mesterek, ahol délelőtt futó, míg a délutánin taktikai jellegű tréning zajlott.


Leitold Tamás

Szerdán a Balatonfüred együttesét fogadtuk hazai környezetben. A hét eleji terhelés után kicsit fáradtak voltunk. A mérkőzés során a Füred szerezte meg a vezetést, majd rövid idő alatt sikerült megfordítanunk az állást, azonban egy hiba után ismét döntetlen volt az eredmény még a szünet előtt. Szünetben még alig cserélt a mesterünk nálunk, de hatvan perc játék után, néhány játékos kivételével szinte kicserélődött a csapatunk. Ebben a félidőben számos lehetőségünk volt gólt szerezni, azonban ezeket a helyzeteket sorra elpuskáztuk, így az eredmény maradt az első félidei állás. Mint minden edzőmérkőzésünkből, ebből is sok tanulságot tudtunk levonni a bajnokságra nézve.

Csütörtökön ismét két edzés szerepelt a programban, pénteken azonban már csak egy edzést tartott a Mester. Szombaton a Pápa második együttesét fogadtuk. A játékidő 2 x 60 perc volt, annak érdekében, hogy mindkét csapatban a játékosok meccsterhelést kapjanak. Nálunk sok volt a hiányzó, a héten ugyanis többen vírusos betegséggel szenvedtek, ezért távol is maradtak a hétközi vagy a hétvégi összecsapástól.

Szombaton aztán semmi sem sikerült a csapatnak. Lehetne találni sok kifogást, de én nem teszem, csak magunkat hibáztathatjuk. Főleg mezőnyben folyt a játék, nagyobb lehetőségeket nekünk sikerült kialakítanunk, de gólig nem sikerült eljutnunk. A Pápa szinte csak elvétve jutott el a mi tizenhatosunkig, aztán a második hatvan perc folyamán egyszer odaért a kapunkhoz, amelyből gól is lett. Ezután volt még lehetőségünk egyenlíteni, sőt ha jobban koncentrálunk a befejezéseknél, akkor meg is fordíthattuk volna a meccset.

Azonban ebből a mérkőzésből is le kell vonnunk a tanulságot, a bajnokságig pedig minden olyan hibát, amit mostanáig elkövettünk, ki kell javítanunk, mert ebben a fél évben muszáj lesz teher és hiba nélkül lehoznunk a mérkőzéseket. Nekünk mindenképp pontot, pontokat kell szereznünk szinte minden mérkőzésen. Ezen a héten még két edzőmérkőzés vár ránk, a jövő héten pedig már megkezdődik a bajnokság, amit a csapat már nagyon vár. Addig azonban dolgozunk, hogy minél jobb eredményeket tudjunk elérni a tavasz folyamán.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.