Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
11°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
11°C

Újra NB II

2011. július 11. 9:59
A Veszprém FC labdarúgója, Leitold Tamás blogjában összegezte az együttes 2010/11-es idényét a másodosztályban.

Újabb NB II-es szezon elé néz Veszprém labdarugó csapata. Az előző idény nem úgy sikerült, ahogy a játékosok, a vezetők és a szurkolók várták. Papíron kiestünk a másodosztályból, azonban a létszámhiány miatt újra indulhatunk a magyar másodosztály küzdelmeiben.


Leitold Tamás

Az előző kiírásban – főleg ősszel – nem sikerült azt a teljesítményt nyújtanunk, amely a bennmaradáshoz kellett volna. A tavaszunk már egy kicsit jobban sikerült. A budaörsi vereséget leszámítva minden mérkőzésen partiban voltunk az adott ellenfelünkkel. Azonban az egész szezon során nem sikerült döntetlent játszanunk, amely elég nagy baj egy csapat életében. Több olyan hibát követtünk el, amelynek a vége általában vereség lett. A következő szezonban ezeket mindenképp ki kell javítanunk, mert még egyszer nem szeretnénk a kiesés ellen harcolni.

Most már eltöltöttünk egy szezont a másodosztályban, kellő rutint kellett szereznünk és az ellenfeleinket is jobban ismerjük. A következő szezonban – mint már előbb is említettem – nem a kiesés ellen szeretnénk közdeni, hanem stabil gárdává akarunk válni a honi másodligában.

Ehhez azonban rendkívül sok munka, alázat, fegyelem kell. Egyelőre nem tudjuk, hogy milyen változások lesznek a keretben. Biztos, hogy lesznek távozók és érkezők egyaránt. A felkészülést július 14-én (csütörtökön) kezdi meg a csapat, a következő hétvégén pedig startolnak az edzőmérkőzések. A bajnokság augusztus 20-án rajtol, addigra kell a csapatnak formába lendülni és az esetleges új játékosoknak beilleszkedniük. Hajrá VFC!

vehir.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.