Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
19°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
19°C

Előzésre készülnek

2011. szeptember 29. 15:18
Leitold Tamás blogja a Veszprém FC elmúlt három bajnoki találkozójáról és a soron következő Győr II elleni találkozó esélyeiről.

Az elmúlt három mérkőzésen egy vereség, egy döntetlen és egy győzelem volt a mérlegünk. Azonban azt kell mondanom, hogy az első pár fordulóban a csapatnak jobban ment a játék, mint ebben a három körben.


Leitold Tamás

Kozármislenyben játszottunk talán eddig idén a leggyengébben. A hosszú utazás és a nagy meleg nagyon meglátszott a csapaton, de semmiképp sem szeretnénk a rossz teljesítményt erre fogni. Azonban még így – a szezon leggyengébb játékával – is lett volna esélyünk a győzelemre, ha berúgjuk a helyzeteinket és hátul figyelmesebbek vagyunk. Azon a mérkőzésen a vendéglátók hatvan percet szinte mezőnyfölényben játszottak, mi csak védekeztünk, míg harminc perc volt olyan, amire azt mondhatjuk, hogy elfogadható volt a játékunk. Ebben a periódusban alakítottuk ki a legnagyobb helyzeteinket, de sajnos nem sikerült őket értékesíteni. Sajnos, mint a bajnokság elején, még most is nagyon rosszul állunk a helyzetkihasználással.

A Szigetszentmiklós elleni mérkőzésen összességében úgy gondolom, reális volt a döntetlen. Egyik csapat sem tett a győzelemért, mindkét gárda megelégedett a döntetlennel. Mi harminchárom mérkőzés után szereztük meg az első döntetlenünket. A találkozóban talán ez az egy volt pozitívum, a mutatott játék már hagyott kívánni valót maga után. Pedig a hajrában még így is lett volna esélyünk megszerezni a három pontot egy pontrúgás után, azonban ez elmondható a másik oldalon is, mert akár ők is győzhettek volna.

A harmadik találkozónkon az utolsó helyezett Dunaújvároshoz látogattunk. Itt már az első félidőben eldönthettük volna a három pont sorsát, azonban a négy százszázalékos ziccerünkből szinte egyet sem értékesítettünk. Ezáltal a mérkőzést saját magunknak nehezítettük meg, s a második játékrészben a házigazdák próbálkoztak, de sikerült megszereznünk idei második győzelmünket.

Reméljük, ez a széria tovább fog tartani, ugyanis hétvégén a Győr második csapata látogat hozzánk. Bízunk benne, hogy nem lesz sok visszajátszó, mert akkor egy lényegesen erősebb gárda érkezne hozzánk, mint amit most a táblázaton elfoglalt helyezés mutat. Ezt az összecsapást kötelező megnyerni, s akkor megelőzhetjük a kisalföldieket. Bízunk abban is, hogy ezúttal a kidolgozott helyzetink után a kilátogató szurkolók már gólnak is tudnak tapsolni. Ezáltal eredményesek leszünk és sikerül megszerezni a három pontot. Hajrá VFC!

Leitold Tamás

vehir.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.