Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
13°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
13°C

Elhullajtott pontok

2011. november 18. 13:35
A veszprémi labdarúgócsapat védője, Leitold Tamás blogjában összegzi az elmúlt fordulók eseményeit.

Öt meccs óta veretlenek vagyunk, de ez még sem akkora öröm, hiszen nyerhető meccseken veszítettünk két pontot. Sajnos az utolsó két hazai mérkőzésünkön is győztes meccset adtunk ki a kezünkből, ami bosszantó, mert a győzelmek esetén a tabella elején tudnánk lenni. Így pedig előre is van esélyünk kerülni, viszont hátra felé is kell figyelnünk, mert csupán négy pont a kieső helyet jelentő hely.


Leitold Tamás

Itthon a Videoton második csapata ellen a vezetésünk után elkényelmesedtünk és a vendégek emberhátrányban is egyenlíteni tudtak. Ha a mérkőzés összképét nézzük, még azt is mondhatjuk, hogy igazságosabb volt a döntetlen, mert az első félidő elején a Videoton csapatának akarata érvényesült, viszont a gól után átvettük az irányítást. Meg is fordítottuk az eredményt, tíz ember ellen pedig illett volna megtartani a győzelmet jelentő eredményt.

A következő héten egy nagyon masszív, erős csapathoz látogattunk. A Tatabánya játékosai közül egykor többen meghatározó ember voltak valamelyik NB I-es csapatban, ezért számunkra rendkívül fontos erőfelmérő volt ez a meccs. Az összecsapáson nem számíthattunk a két utánpótlás válogatott játékosunkra, így több helyen is változtatni kellett a csapat összeállításán. Főleg kontratámadásokra rendezkedtünk be, de mérkőzés nagy részén védekezni kényszerültünk. A mester elképzeléseit és taktikai utasításait mindenki betartotta, ennek is köszönhető, hogy gól nélküli mérkőzésen egy pontot rabolni tudtunk. A döntetlenek közül ez az, aminek örülhettünk a meccs után, nem pedig búslakodnunk kellett, hogy elrontottuk a mérkőzés valamely szakaszát.

A BKV elleni mérkőzésen mindenképp győzelmet szerettünk volna ünnepelni. Tudtuk, ha sikerül, nagy lépést tehetünk a biztos középmezőnybeli tagságért. A mérkőzés jól is kezdődött számunkra, mert megszereztük a vezetést, az ellenfélnek pedig alig-alig akadt helyzete. Viszont a szünet után visszaestünk, egy büntető után a vendégek vérszemet kaptak és szinte a semmiből egyenlítettek majd öt perc leforgása alatt megszerezték a vezetést is. A mérkőzés utolsó negyed órájában mindent megtettünk az eredmény egalizálása érdekében, ami az utolsó percben sikerült is szerencsére. Így egy pontot tudtunk itthon tartani, ami pedig annyira volt elég, hogy a fővárosiakat magunk mögé tudtuk utasítani.

A hétvégén Bajára látogatunk, akik idén közel sem szerepelnek olyan eredményesen, mint a tavalyi esztendőben. Szeretnénk a veretlenségi szériánkat növelni, azonban ezúttal elhoznánk mindhárom pontot. Tudjuk, hogy nem lebecsülendő erejű gárdához látogatunk, de nekünk idegenben is a megszerezhető három pontért kell küzdenünk, hogy az eddig elhullajtott pontokat visszahozzuk, s így a tabellán bebiztosítsuk a helyünket a középmezőnyben. Hajrá VFC!

Leitold Tamás

vehir.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.