Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megfuttatuk Veszprémet

2015. szeptember 20. 15:00
Közel ezren álltak rajthoz vasárnap a negyedik alkalommal megrendezett Vehir Futógálán.

Vasárnap negyedszerre hívtuk futni olvasóinkat azzal a céllal, hogy egy családi program keretében népszerűsítsük a rendszeres mozgás egészségmegőrző szerepének fontosságát. Szerencsére az időjárás is kegyes volt hozzánk, így szikrázó napsütésben közel ezer résztvevő rajtolhatott el a História kertből.

Az általános iskolások csapatversenye mellett 2 kilométeres kocogó, 7 kilométeres, 3x7 kilométeres váltó, valamint 21 kilométeres félmaraton várta a sportolni vágyókat a IV. Vehir Futógálán.

A közös bemelegítés után, reggel kilenckor több százan rajtoltak el a História kertből, hogy teljesítsék a legrövidebb, két kilométeres kocogó távot. Fél órával később útjára indult a hét kilométeres mezőny is. Itt a nők közül Ladányi Fruzsina, a férfiak közül pedig Minczér Albert szakíthatta át a célszalagot.

A 3x7 kilométeres váltó versenyen a női csapatok közül a FUTARÁTÓT 1. versenyzői értek először célba, a férfi csapatok közül pedig a KaszusGabciFazi hármas győzedelmeskedett.

A huszonegy kilométer hosszú félmaraton távnak már csak a legfelkészültebb jelentkezők vágtak neki. Az aranyérmet Kovács Ida és Kiss Áron vehette át Porga Gyula polgármestertől.

A verseny további eredményeit a Vehir futógála oldalán tettük közzé. Az eseményen készült képgalériánk pedig hamarosan a vehir.hu oldalon lesz elérhető.

Csepely Máté
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.