2018. június 24., vasárnap
Iván névnap

Csak a név és a belső változik

Meg egy kicsit a kínálat is bővül. A hét közepétől elhagyják a Chianti nevet, és Gusto Delicate-ra keresztelve fut tovább a veszprémi ínyencbolt. Az országban több ilyen üzlet is nyílik.

Megújul a korábban Chianti Gourmet Delicate néven futó veszprémi ínyencbolt. A legszembeötlőbb változás a belsőt illeti, ugyanis a korábban megszokott fapolcos-kockás abroszos enteriőrt egy letisztultabb és modernebb, fekete-fehér színű megjelenés váltja fel.

A Gusto név nem véletlen, ugyanis az üzletet birtokló Chianti Étterem tulajdonosi köre nemrég vásárolta be magát az azonos nevű magazinba, - innen kölcsönzik a dizájnt is. A delikát terjeszkedik is az országban, hiszen rájöttek arra, hogy szükség és igény van a hasonló boltokra. Novemberben Győrben nyitnak üzletet, jövőre pedig Székesfehérváron, Kaposváron és Budaörsön tervezik a Gusto Delicate-ok nyitását.

Ami veszprémi kínálatot és az elrendezést illeti, a szendvicsező és kávézó az újranyitás után továbbra is várja a vendégeket, a polcokon pedig némileg kibővítve, de a megszokott kávék, húsok, sörkülönlegességek, csokoládék, teák, borok, fűszerek és sajtok foglalnak majd helyet.

A hét közepétől tehát ízlelgessük az új helyet/nevet!