Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fidesz Veszprém: Nem történt bűncselekmény

2017. november 18. 18:47
A Fidesz veszprémi csoportja is reagált a napokban Némedi Lajos alpolgármesterről megjelent cikkel kapcsolatban.

A Fidesz veszprémi csoportja az alábbi közleményt juttatta el a sajtóhoz:

A bukott magyar baloldal és benne veszprémi élharcosaik ismét megerősítették azt a szomorú tényt, hogy hazugságoktól és ferdítésektől sem riadnak vissza, ha politikai ellenfeleik lejáratásáról van szó.

A Fidesz-KDNP veszprémi csoportja határozottan elutasítja a hazugsággyárként működő baloldali médiában megjelent cikkeket, melyben Némedi Lajost, Veszprém alpolgármesterét bűnösnek állítják be egy korábban szintén baloldali politikusok által kreált ügyben.

Jelen esetben a baloldal (Kész Zoltán álfüggetlen képviselő hathatós segítségével), olyan hazug dologra hivatkozik, hogy a rendőrség bűncselekményt állapított meg. A rendőrség nem „jutott” és nem is juthatott erre, ugyanis bűncselekmény megvalósulását, valakinek a bűnösségét megállapítani kizárólag bíróság jogosult. Nem történt és nem is történhetett meg, hiszen az alpolgármester a büntetőeljárásban nem is volt érintett.

A baloldali média és Kész Zoltán hiteltelenségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy egy immáron előzetes letartóztatásban ülő, bizonyítottan hozzájuk köthető ügyvéd mellett a mai napig kiállnak, miközben ez a személy számos magyar embert lopott meg. Különösen felháborító, hogy Kész Zoltán nem hogy elhatárolódna Czeglédy Csabától, hanem döntéseivel hátráltatná a megkárosított emberek kártérítését.

A Fidesz-KDNP veszprémi csoportja ismételten felszólítja a bukott és hiteltelen magyar baloldalt, minden politikusát és szimpatizáns újságíróját, hogy a hazugsággyár helyett inkább saját portájuk előtt söprögessenek.

Veszprém, 2017. november 17.

Fidesz Veszprém

vehir.hu
további cikkek
Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Hétvégén a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjei és Porga Gyula, polgármester is néhány óra alatt gyűjtötte össze az önkormányzati választáson való elinduláshoz szükséges támogató aláírásokat. Sőt, volt olyan városrész, ahol a szükséges mennyiség háromszorosa is összejött egy délelőtt alatt. Hétfő délelőtt a jobboldali jelöltek a kampány első napjainak tapasztalatairól tartottak sajtótájékoztatót a Városháza előtt. 2024. április 22. 16:29 Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. 2024. április 18. 12:20 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. 2024. április 15. 19:20

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.