2019. július 23., kedd
Lenke névnap

Fidesz Veszprém: Nem történt bűncselekmény

A Fidesz veszprémi csoportja is reagált a napokban Némedi Lajos alpolgármesterről megjelent cikkel kapcsolatban.

A Fidesz veszprémi csoportja az alábbi közleményt juttatta el a sajtóhoz:

A bukott magyar baloldal és benne veszprémi élharcosaik ismét megerősítették azt a szomorú tényt, hogy hazugságoktól és ferdítésektől sem riadnak vissza, ha politikai ellenfeleik lejáratásáról van szó.

A Fidesz-KDNP veszprémi csoportja határozottan elutasítja a hazugsággyárként működő baloldali médiában megjelent cikkeket, melyben Némedi Lajost, Veszprém alpolgármesterét bűnösnek állítják be egy korábban szintén baloldali politikusok által kreált ügyben.

Jelen esetben a baloldal (Kész Zoltán álfüggetlen képviselő hathatós segítségével), olyan hazug dologra hivatkozik, hogy a rendőrség bűncselekményt állapított meg. A rendőrség nem „jutott” és nem is juthatott erre, ugyanis bűncselekmény megvalósulását, valakinek a bűnösségét megállapítani kizárólag bíróság jogosult. Nem történt és nem is történhetett meg, hiszen az alpolgármester a büntetőeljárásban nem is volt érintett.

A baloldali média és Kész Zoltán hiteltelenségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy egy immáron előzetes letartóztatásban ülő, bizonyítottan hozzájuk köthető ügyvéd mellett a mai napig kiállnak, miközben ez a személy számos magyar embert lopott meg. Különösen felháborító, hogy Kész Zoltán nem hogy elhatárolódna Czeglédy Csabától, hanem döntéseivel hátráltatná a megkárosított emberek kártérítését.

A Fidesz-KDNP veszprémi csoportja ismételten felszólítja a bukott és hiteltelen magyar baloldalt, minden politikusát és szimpatizáns újságíróját, hogy a hazugsággyár helyett inkább saját portájuk előtt söprögessenek.

Veszprém, 2017. november 17.

Fidesz Veszprém