2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina névnap

Varga-Damm: hiába terjesztik, nem fogok visszalépni

A Jobbik veszprémi jelöltje szerint ha valakinek vissza kellene lépnie, az Kész Zoltán.

-Hiába terjeszti Kész Zoltán, hogy vissza fogok lépni a Veszprém 1. számú választókerületben, ezúton üzenem mindenkinek, hogy semmiféle visszalépés nem lesz. Az elmúlt 6 hónapban Kész Zoltán azért, hogy lépjek vissza a javára, nyolc szervezetet küldött hozzám - válaszolta azon kérdésünkre a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje, Varga-Damm Andrea, hogy valóban tervezi-e a visszalépést.

A jogász végzettségű politikus elmondta, Kész Zoltán azt is terjeszti róla, hogy jogellenesen indul egyszerre egyéniben, és szerepel mindeközben a Jobbik listáján ötödikként.

„Elképesztő, hogy az embereket milyen hazugságokkal traktálja.”

Varga-Damm Andrea nem tervezi a visszalépést senki javáraVarga-Damm Andrea nem tervezi a visszalépést senki javára

Varga-Dammnak elmondása szerint fontos Veszprém, és szeretné megmutatni azt, hogy milyen szolgálat valójában az országgyűlési képviselőség. „Ez nem egy üdülő, és jól fizetett állás, ahol keveset kell dolgozni. Ez egy komoly szolgálat”- fogalmazott.

A Jobbik jelöltje kérdésünket megköszönve válaszában azt is kifejtette, ha valakinek, akkor Kész Zoltánnak kellene visszalépnie, hisz úgy tűnik, valójában ő az, aki nem érdekelt a kormányváltásban.