2019. június 20., csütörtök
Rafael névnap

Taggyűlést tartott a KDNP

A parlamenti választások tapasztalatairól és a jövő évi önkormányzati választásokról is szó esett a párt veszprémi taggyűlésén hétfő este.

Az elmúlt időszak erősnek volt mondható a tagság számára, hiszen a választások mindig több éves erőfeszítést igényelnek. A munka nem áll meg, hisz jövőre önkormányzati választásokat tartanak, amelyben a KDNP is részt vesz- mondta portálunknak Latorczai János elnök az elmúlt időszak kdnp-s tapasztalatairól.

Szerinte mint ahogy a választás eredménye is bizonyította, Veszprém és környéke "alapállásból" kereszténynek mondható annak ellenére, hogy lehetnek jobbra-balra elmozdulások. A jövőben továbbra is a kereszténységet képviselve fogunk dolgozni- mondta.

latorczai jános, a KDNP veszprém városi szervezetének elnöke. archív fotólatorczai jános, a KDNP veszprém városi szervezetének elnöke. archív fotó

A hétfői taggyűlésen új tagot is avattak, valamint szavaztak a megbízott elnök segítői pozíciójáról és a szervezet működési változásairól is. Az estet a Keresztény Értelmiségiek Szövetségével közösen szervezet beszélgetés zárta, melynek meghívott vendége Bayer Zsolt volt, aki az európai gondolatvilágról és a választás eredményeiről tartott előadást.