2022. december 5.
//
Vilma névnap

Mikulás-rali tizenhetedszer

2014. január 29. 13:27
December 7-8-án rendezik meg Veszprém határában a hagyományos évadzáró futamot.

Az országos rali bajnokság futamai ugyan már véget értek, de előttünk van még a hagyományos évadzáró futam, a tizenhetedik Mikulás-rali.

– Most is, mint eddig az a cél vezérel minket, hogy az esemény minden ralit szerető, művelő és néző részére egyaránt élvezetes csemegét nyújtson. Élmény legyen azoknak, akik az utolsó ob-futam után kilátogatnak a pálya szélére, hogy részesei lehessenek annak az ünnepnek, melyet a sportág népes tábora tart Veszprém határában évről évre egy hideg decemberi napon – fogalmazott Lakatos Róbert, főszervező.

– Kívánjuk, hogy az idei Mikulás-rali és a bajnoki évad emlékei kitartást és erőt jelentsenek addig, míg jövőre – reményeink szerint – eljön egy új évad nyitánya és az első futamon újra találkozhatunk majd valahol Magyarországon – tette hozzá. 

Részletek az esemény honlapján és a mellékelt füzetben (portálunk jobb oldalán felül).

vehirsport.hu

További cikkek

Bútor nagy csatában győzte le Klauszt a Mikulás-ralin
Bútor nagy csatában győzte le Klauszt a Mikulás-ralin
Bútor Róbert nyerte az idei Mikulás-ralit, miután nagy csatában legyőzte Klausz Kristófot, a harmadik helyet magabiztosan szerezte meg László Martin.
A tempó és a látvány a cél a Mikulás-ralin
A tempó és a látvány a cél a Mikulás-ralin
December első hétvégéjén rendezik meg az idei Mikulás-ralit. A Nagylőtér és a Kislőtér mellé hosszú kihagyás után visszatér a Gyártelep gyorsasági. Mindhárom szakaszt kétszer kell teljesítenie az indulóknak.
Verstappen először nyert Mogyoródon
Verstappen először nyert Mogyoródon
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte meg a 37. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen. A 24 éves vb-címvédő ezzel tovább növelte előnyét az összetettben.
Östberg nyerte a Székesfehérvár-Veszprém-ralit
Östberg nyerte a Székesfehérvár-Veszprém-ralit
A Mads Östberg, Patrik Barth norvég, svéd kettős nyerte a vasárnap befejeződött Székesfehérvár-Veszprém-ralit, a Mercarius országos bajnokság idei ötödik, egyben egyetlen murvás viadalát.
Az idény egyetlen murvás viadala következik
Az idény egyetlen murvás viadala következik
A magyar élmezőny tagjai felkészültnek érzik magukat a szombaton és vasárnap sorra kerülő Székesfehérvár-Veszprém-ralira, a Mercarius országos bajnokság idei ötödik fordulójára, amely az egyetlen murvás viadal a versenynaptárban.