Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Folytatni a remek szériát

2014. január 30. 12:14
Két hét szünet után folytatódik az élvonalbeli futsal-bajnokság a Veszprém számára, amely hétfőn az újonc Rákosmenti FC-t fogadja.

A hét elejére kiírt, Berettyóújfalu elleni mérkőzést későbbre halasztották, a bakonyiak így hétfőn (18:30) két hét szünet után lépnek ismét pályára az NB I-ben.

A soron következő ellenfél az újonc Rákosmenti FC, amely éppen az előző körben szerezte meg első pontjait a vendég Haladás legyőzésével (5–4).

– Mindig azt vallottam, hogy az első győzelem a játékosok lelkét is helyrerakja, így akár veszélyessé is válhat az ellenfelünk. Tiszteljük is őket, ám ennek ellenére sem tartunk a mérkőzéstől, hiszen tudjuk, hogy mire vagyunk képesek – szögezte le Madarász János.

Csak a győzelem lehet Boromiszáék céljaCsak a győzelem lehet Boromiszáék célja

– Úgy gondolom, hogyha a játékosaim ugyanazzal az elánnal, fegyelemmel és koncentrációval lépnek pályára, mint az előző fordulókban, akkor nem érhet minket meglepetés – tette hozzá a mieink vezetőedzője.

Az 1. Futsal Club Veszprém négy forduló óta veretlen, sőt, háromszor is győztesen hagyta el a pályát. Az alakulat a halasztás ellenére is megőrizte hatodik helyét a tabellán, újabb győzelmével pedig még előrébb léphet.


Futsal NB I, 8. forduló:
November 4. (hétfő) 18:30
1. Futsal Club Veszprém–Rákosmenti FC
Március 15. utcai sportcsarnok

Zatkalik Dávid
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.