2021. augusztus 5.
//
Krisztina névnap

Idén is van országos bajnoka a VEJSE-nek!

2014. január 30. 13:42
Hajdu Balázs valamennyi mérkőzését iponnal nyerte meg a Baján rendezett viadalon.

Október 12-én Baján rendezték meg a serdülő „B” és junior „B” országos cselgáncs-bajnokságot, ahova a Veszprém Judo SE két serdülő és egy ifjúsági versenyzővel érkezett.

Hajdu Balázs a dobogó tetejénHajdu Balázs a dobogó tetején

A serdülők mezőnyében Hajdu Balázs első helyen végzett, ezzel országos bajnok lett, ráadásul mind a négy mérkőzését iponnal nyerte. Kékesi Szabolcs is jól harcolt, de végül helyezetlenül zárt. A juniorok között az ifjúsági korú Horváth László Levente bronzérmet szerzett.

Horváth László Levente a dobogó harmadik fokánHorváth László Levente a dobogó harmadik fokán

– Nagy öröm a klub életében, hogy újabb név kerülhet fel az országos bajnokaink listájára. Hajdu Balázsnak ráadásul ebben az évben még lesz lehetősége, hogy újabb bajnoki címeket szerezzen. Remek küzdelmeket láthattunk, emelt fővel utazhatunk haza. Megérte a befektetett több éves munka – húzta alá Horváth László klubelnök.

vehirsport.hu

További cikkek

Ez történt az olimpia 12. napján
Ez történt az olimpia 12. napján
Ezüstérmes lett a kötöttfogású birkózók 87 kilogrammos súlycsoportjában Lőrincz Viktor, megszerezve így a magyar küldöttség 12. érmét a tokiói olimpián.
Lőrincz Viktor ezüstérmes
Lőrincz Viktor ezüstérmes
Lőrincz Viktor elvesztette a kötöttfogású birkózók 87 kilogrammos súlycsoportjának szerdai döntőjét a tokiói olimpián, így bátyja, Tamás keddi aranyérme után ő ezüstöt nyert.
Két arany, összesen öt érem a keddi magyar mérleg
Két arany, összesen öt érem a keddi magyar mérleg
Két arany-, két ezüst- és egy bronzérem a keddi magyar termés a tokiói olimpián: a kajakos Kopasz Bálint és a birkózó Lőrincz Tamás lett első, a finndingis Berecz Zsombor, valamint a kajakos Varga Ádám végzett a második helyen, míg a Kozák Danuta, Bodonyi Dóra kajakkettes zárt harmadikként a japán fővárosban.
Lőrincz Tamás: ezt az aranyat a testvéremnek köszönhetem
Lőrincz Tamás: ezt az aranyat a testvéremnek köszönhetem
Lőrincz Tamás elsősorban testvérének, az egy súlycsoporttal feljebb szintén döntős Viktornak köszöni kötöttfogásúak 77 kilogrammos súlycsoportjában nyert aranyérmet a tokiói olimpián.
Lőrincz Tamás olimpiai aranyéremmel koronázta meg pályafutását
Lőrincz Tamás olimpiai aranyéremmel koronázta meg pályafutását
Lőrincz Tamás olimpiai bajnok lett a kötöttfogású birkózók 77 kilogrammos kategóriájában a tokiói játékokon, miután a keddi döntőben 2-1-re legyőzte a kirgiz Akzsol Mahmudovot.