2022. december 5.
//
Vilma névnap

Grappling-sikerek Hatvanban

2014. január 30. 13:02
Faragó Attila vezetésével remek veszprémi eredmények születtek a 126 versenyzőt felvonultató IV. Rohács Norbert Emlékversenyen.

A G4 Grappling Liga 2013-2014-es évadának első fordulóját rendezték meg szeptember 21-én Hatvanban.  A versenyt négy tatamin rendezték meg,  27 klub 126 versenyzője 154 nevezéssel indult. Veszprém városát a Colonia Center versenyzői képviselték több kategóriában összesen két-két első, második, harmadik és negyedik helyet szerezve.

A veszprémi csapatA veszprémi csapat

A grappling egy kevert küzdősport, mely a birkózás, a dzsúdó, a jujitsu, a szambó, és más küzdősportok technikáit ötvözi, kizárva az ütést. A grapplingben a küzdelem megnyerhető feladással, pontozással, illetve az ellenfél leléptetésével, orvosi döntéssel. Döntetlen nincs. A feladás jelezhető kézzel, lábbal vagy hanggal.

A Colonia Center sportolói grappling mellett az egyre népszerűbb MMA küzdősport irányzatot is űzik. Az edzéseket hétfőn és csütörtökön 18:30-tól tartják a Lahner Gy. u. 4. szám alatt található Colonia Centerben. Faragó Attila edző vezetésével amatőr MMA versenyekre és grappling versenyekre készülnek a sportolók.


A veszprémi versenyzők eredményei:
Sándor József: senior gi grappling 1. hely, felnőtt gi grappling 4. hely, nogi grappling 4. hely
Szabó Sándor: felnőtt combat grappling 2. hely, nogi grappling 3. hely
Mesterházi Marcell: ifi nogi grappling 1. hely
Horváth Róbert: junior nogi grappling 3. hely
Faragó Attila: felnőtt nogi grappling 2. hely

vehirsport.hu