Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 8. Mihály
Veszprém
14°C
2024. május 8. Mihály
Veszprém
14°C

NB I/B: Élre állt a Csoknyai-csapat

2014. január 30. 13:26 // Forrás: keziakademia.hu
Az MKB-MVM VEKA fölényes sikert aratott a tavaly még élvonalbeli Pécs ellen, s élre állt a másodosztályú kézilabda-bajnokságban.

Az akadémisták NB I/B-s csapata harmadik bajnoki mérkőzését is megnyerte. A Vecsés, a Komló után ezúttal a tavaly még élvonalban kézilabdázó pécsiek bánták a veszprémi vendégjátékot. Ezzel az újabb bravúros sikerrel a hét közepén a junior válogatott élére kinevezett Csoknyai István edző vezette VEKA listavezető a másodosztályban – számolt be a keziakademia.hu.

Férfi kézilabda NB I/B, 3. forduló:
MKB-MVM VEKA–Pécs 39-27 (13-11)
Veszprém, 50 néző. Vezette: Tomecsko, Unyatinszki.
VEKA: KISÉK M - BUJDOSÓ 7, Pásztor, GULÁS 4, Priczel 3, Ligetvári 3, ZAKICS 6. Csere: BORBÉLY (kapus), Pócz Nagy 2(1), Horváczki 2, Szeitl HORVÁTH 4, AlbertTóth 1, Kanczel 1, VIZES 6 (2), Bonyhádi. Edző: Csoknyai István.
Kiállítás: 14 illetve 22 perc.
Hétméteres: 3/3 illetve 4/3.
A pécsiek legjobb dobói: Kovács 6, Kálic 5.

Nyilatkozatok

Csoknyai István: – Csak a dicséret hangján szólhatok csapatom teljesítményéről. Az első félidőben megfogott bennünket az ellenfél kapusa, Nikolic Neboisa, aki nagyon sok ziccerünket hárította. Szerencsére fordulás után lecserélték, amit sikerült kihasználnunk. Úgy érzem, mindenre volt válaszunk az ellenfél húzásaira, s nem várt különbségű, de ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arattunk volt élvonalbeli ellenfelünk ellen.

Bujdosó Bendegúz: – Tartottunk az összecsapástól, hiszen mégis csak egy volt NB I-es csapatot fogadtunk. Az első félidő bizonytalanságai után remek csapatjátékkal felülmúltuk a rutinosabb pécsieket. Örülök, hogy hét gólommal hozzá járulhattam ehhez a bravúros győzelemhez.

Éles József edző ifjúsági csapata óriási küzdelemben 36-35-re nyert a Pécs ellen.

vehirsport.hu
további cikkek
Kézilabda BL: az Esbjerggel játszik a Győr a női elődöntőben női kézilabda BL Kézilabda BL: az Esbjerggel játszik a Győr a női elődöntőben A Győri Audi ETO KC a dán Team Esbjerggel találkozik a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében. tegnap 22:09 A minőségi játékoskeret mellé minőségi edzőket szeretnének a szurkolók Telekom Veszprém A minőségi játékoskeret mellé minőségi edzőket szeretnének a szurkolók A Veszprémi Szurkolói Egyesület felhívására több százan gyűltek össze kedd este az aréna előtti téren. A végig békés hangulatú eseményen Gyurákovics István vezérszurkoló és Pardi Károly korábbi játékos is kritikát fogalmazott a Telekom Veszprém edzői párosának és dr. Csík Zoltán vezérigazgató munkájával szemben. tegnap 20:41 „Sosem nyerjük meg a BL-t!” Erről jut eszembe… „Sosem nyerjük meg a BL-t!” Kedvenc férfi kézilabdacsapatuk kudarca mély apátiába sodorta a Telekom Veszprém szurkolóit. Idén titkon Bajnokok Ligája-győzelmet vártak a drukkerek, ehhez képest óriási csalódásként élték meg, hogy a világválogatottal felérő együttes a Final4-ba sem tudott eljutni – sorozatban immár másodszor. tegnap 6:02 Fazekas Gergő csapata megvédte címét a Lengyel Kupában kézilabda Fazekas Gergő csapata megvédte címét a Lengyel Kupában Fazekas Gergő csapata, az Orlen Wisla Plock 29-20-ra nyert a bajnok Industria Kielce ellen a férfi kézilabda Lengyel Kupa vasárnapi döntőjében. 2024. május 5. 23:34

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.