2021. április 20.
//
Konrád, Tivadar névnap

„Osztályharc” Bécsben

2014. január 30. 14:27
Kiválóan szerepelt a zirci és a veszprémi dzsúdó egyesület közös csapata a nemzetközi nyílt Bécs-bajnokságon.

Szeptember közepén a nemzetközi nyílt Bécs-bajnokságon vett részt a veszprémi dzsúdó klub öt versenyzője. A kellemes környezetben és a jó szervezésben bízva tizenkét nemzet sportolója mérette meg magát a kétnapos küzdelmekben.

A veszprémi és a zirci klub közösen indult. Az  U12-es korosztályban Makarész Dóra  a harmadik helyet szerezte meg, Takács Regő pedig helyezetlenül zárt. Az U14-esek mezőnyében Hajdu Balázs nem talált legyőzőre.

Az 1998-1999-es korosztály Fülöp Bence az ötödik helyezésnek örülhetett. John Dávid pedig egészen a döntőig menetelt, ahol a zirci-veszprémi csapattársa, Bicski Ádám várta. A két fiú parázs küzdelmet vívott egymással, s csak nüánszok döntöttek Ádám javára. Érdekesség, hogy mindkét fiú a Lovassy Gimnázium informatika tagozatát kezdte az idén, osztálytársak és egyben évek óta jó cimborák is.

A Domonkos László Veszprémi Judo Egyesületnél folytatódnak az edzések és a versenyidőszak is. Továbbra is várják az érdeklődőket a Simonyi és a Dózsa Általános iskolába. Részletek a www.veszpremjudo.hu honlapon.

vehirsport.hu