Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Németh András keretet hirdetett

2014. március 5. 14:35 // Forrás: MTI
Németh András, a magyar női kézilabda-válogatott februárban kinevezett szövetségi kapitánya kijelölte a március 28. és 30. közötti horvátországi tornára készülő keretét.

 A szakvezető lehetőséget szeretne adni a fiataloknak, de feltétlenül számít a meghatározó emberekre is.

"Sok játékost szeretnék kipróbálni" - mondta Németh, hozzátéve, hogy a mostani próbaszakaszt minél rövidebb idő alatt akarja végrehajtani. Hangoztatta, hogy a keret bárki számára nyitott, aki teljesítményével rászolgál a bekerülésre, ugyanakkor azt látja, hogy "vérfrissítésre" feltétlenül szükség van. Hozzáfűzte, hogy senkiről nem szeretne teljesen lemondani azok közül, akik a legutóbbi világversenyeken szerepeltek a magyar válogatottban, de most nem kaptak meghívót.

A válogatott tagjai március 22-től közös edzőtáborban készülnek, majd március 28. és 30. között felkészülési tornán vesznek részt a horvátországi Umagban.


A keret:
kapusok
: Kiss Éva (Fehérvár KC), Szikora Melinda (FTC-Rail Cargo Hungaria), Víg Vivien (Dunaújvárosi KKA)
jobbszélsők: Bognár-Bódi Bernadett (Győri Audi ETO KC), Kovacsicz Mónika (FTC-Rail Cargo Hungaria), Orbán Adrienn (Győri Audi ETO KC)
jobbátlövők: Kovács Anna (Érd), Planéta Szimonetta (Veszprém Barabás-Duna Takarék), Soós Viktória (Győri Audi ETO KC)
irányítók: Görbicz Anita (Győri Audi ETO KC), Szucsánszki Zita (FTC-Rail Cargo Hungaria), Tóth Gabriella (Veszprém Barabás-Duna Takarék)
beállósok: Kisfaludy Anett (Érd), Mészáros Rea (FTC-Rail Cargo Hungaria), Takács Dusmáta (Dunaújvárosi KKA)
balátlövők: Bulath Anita (Dunaújvárosi KKA), Tomori Zsuzsanna (FTC-Rail Cargo Hungaria)
balszélsők: Kovacsics Anikó (Győri Audi ETO KC), Erdősi Ildikó (Siófok-Galérius Fürdő), Schatzl Nadine (Érd)


A horvátországi torna tervezett programja:
március 28., péntek:
17:00 Horvátország B-Magyarország
19:00 Horvátország-Tunézia
március 29., szombat:
17:00 Horvátország B-Tunézia
19:00 Horvátország-Magyarország
március 30., vasárnap:
10:00 Magyarország-Tunézia
12:00 Horvátország-Horvátország B

vehirsport.hu
további cikkek
Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben kézilabda Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben Fazekas Gergő tíz góllal járult hozzá az Orlen Wisla Plock 31-30-as győzelméhez a Górnik Zabrze otthonában a lengyel férfi kézilabda-bajnokság elődöntőjének első, hétfői mérkőzésén. 2024. április 22. 21:58 Vehír21 podcast: Nem csak a lelátón harcol a Telekom Veszprém vezérszurkolója Telekom Veszprém Vehír21 podcast: Nem csak a lelátón harcol a Telekom Veszprém vezérszurkolója A Veszprémi Szurkolói Egyesület vezetője, Gyurákovics István portálunk vadonatúj podcastjében a Vehír21-ben mesélt a vezérszurkolói szerepéről és az ehhez fűződő élményeiről. Latolgatta a Telekom Veszprém idei hazai és nemzetközi esélyeit, valamint beszélt a férfi kézilabda-válogatott olimpiai csoportjáról. Több más érdekes téma mellett szóba került a szurkolói közösség és a kézilabdaklub között tavaly év végén kialakult nézeteltérés és annak békés lezárása is. Valamint nálunk vallott először a széles nyilvánosság előtt súlyos betegségéről is. 2024. április 22. 22:51 Horvát szakember veszi át a veszprémi kézilabdacsapat irányítását Fejér-B.Á.L. Veszprém Horvát szakember veszi át a veszprémi kézilabdacsapat irányítását Az idény végén távozik az első osztályú kézilabda-bajnokságból kieső Fejér-B.Á.L. Veszprém éléről Danyi Gábor. A vezetőedzői feladatokat ősztől a horvát Dinko Dankovic veszi át. 2024. április 22. 19:36 Ilic Zoran öt gólja a Bundesligában kézilabda Ilic Zoran öt gólja a Bundesligában Ilic Zoran öt gólt lőtt a HSV Hamburg csapatában, amely házigazdaként 33-33-as döntetlent játszott a VfL Gummersbach együttesével a német férfi kézilabda-bajnokság vasárnapi játéknapján. 2024. április 21. 22:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.