Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C

A csoportelsőségért játszik a Győr

2014. március 7. 12:06 // Forrás: MTI
A csoportelsőségért játszik a címvédő és már biztos négyes döntős Győr a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében, míg az FTC nyolcgólos hátránnyal várja a Viborgot a KEK negyeddöntőjében a hétvégén. A Fehérvárnak nincs félnivalója, miután könnyedén nyert Kolozsváron az EHF Kupában.

 A BL-ben a Győri Audi ETO KC jelenleg egy ponttal vezet a trónkövetelő montenegrói Buducsnoszt Podgorica előtt, a rangadót azonban idegenben kell megvívnia vasárnap. A két együttes február elsejei győri összecsapásán 23-23-as döntetlen született, ebben az idényben ez az egyetlen pontvesztése nemzetközi porondon a magyar bajnoknak. Egy újabb döntetlen jól jönne a Győrnek, mert a zárókörben a pillanatnyilag sereghajtó Larvikot fogadja.

A csoportelső a másik kvartett második helyezettjével találkozik május 3-án, a budapesti Final Four elődöntőjében.

A női KEK-ben a 2011-ben és 2012-ben is kupagyőztes FTC-Rail Cargo Hungaria 40-32-re kapott ki Viborgban, így a dán csapat kényelmes helyzetben van a szombat esti visszavágó előtt. A zöld-fehér klub vezetői a hétfői meccs után közleményben kértek elnézést a rossz játékért, ugyanakkor a szurkolókat arra kérték, hogy álljanak ki a csapat mellett, mert változatlanul hisznek a továbbjutásban. A párharc győztese minden bizonnyal a Rosztov Donnal találkozik az elődöntőben, miután az oroszok 37-24-re verték a nyolcaddöntőben az Érdet kiejtő német Buxtehudét.

A női EHF Kupában a Fehérvár KC 28-21-re győzött a kolozsvári Jolidon otthonában, és izgalommentesen várhatja a vasárnapi visszavágót. A párharc továbbjutója az elődöntőben az orosz Dinamo Volgograd és a dán Esbjerg csatájának nyertesével mérkőzik. A volgográdiak 36-30-ra diadalmaskodtak az első felvonásban hazai környezetben.


A hétvégi program:
női BL, középdöntő, II. csoport, 5. forduló:
Larvik (norvég)-Krim Ljubljana (szlovén), szombat 18.15
Buducsnoszt Podgorica (montenegrói)-Győri Audi ETO KC, vasárnap 19.15

A csoport állása:

1. Győri Audi ETO KC 4 3 1 0 103-92 7
2. Buducsnoszt Podgorica 4 2 2 0 94-74 6
3. Krim Ljubljana 4 1 0 3 85-99 2
4. Larvik 4 0 1 3 77-94 1

Az első két helyezett vesz részt a májusi budapesti négyes döntőben.

női KEK, negyeddöntő, visszavágó:
FTC-Rail Cargo Hungaria - Viborg (dán), szombat 20.15 (az első mérkőzésen: 32-40)
A párharc győztese az orosz Rosztov Don és a német Buxtehude továbbjutójával találkozik az elődöntőben.

női EHF Kupa, negyeddöntő, visszavágó:
Fehérvár KC-Jolidon Cluj (román), vasárnap 16.00 (az első mérkőzésen: 28-21)
A párharc győztese az orosz Dinamo Volgograd és a dán Esbjerg továbbjutójával találkozik az elődöntőben.

vehirsport.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
A szezon végén távozik a Balatonfüred edzőpárosa kézilabda A szezon végén távozik a Balatonfüred edzőpárosa György László és Imre Vilmos a szezon végén távozik a Balatonfüredi KSE élvonalbeli férfi kézilabdacsapatától. tegnap 19:22 Egy év után ismét jön a Veszprém-Szeged párharc a BL-ben Telekom Veszprém Egy év után ismét jön a Veszprém-Szeged párharc a BL-ben Egy év után ismét Veszprém-Szeged párharcot rendeznek a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért - az első mérkőzést Szegeden játsszák csütörtökön (ma) 18.45-től. ma 6:01 Remili: Ezeket a derbiket szeretjük a legjobban! Telekom Veszprém Remili: Ezeket a derbiket szeretjük a legjobban! A Telekom Veszprém csütörtökön este (18.45) az ősi rivális OTP Bank-Pick Szeged vendége lesz a férfi kézilabda Bajnokok Ligája rájátszásának első mérkőzésén. Az „Építők” francia sztárja, Nedim Remili a rangadót megelőzően azt nyilatkozta, olyan találkozó várható, amely során bármi megtörténhet. tegnap 10:58 Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk Szoboszlai Dominik, a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint kedd este az volt a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül meg tudták nyerni a Koszovó elleni barátságos mérkőzést a telt házas Puskás Arénában. tegnap 7:47

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.