2021. augusztus 5.
//
Krisztina névnap

Sikerek a tatamikon

2014. március 26. 22:11
veszpremjudo.hu
A veszprémi dzsúdó sportegyesület március 22-én hetedik alkalommal rendezte meg a Domonkos László emlékversenyt, amely egyben az észak-dunántúli régiónak az első rangsorversenye is volt.

Nagy György, a magyar cselgáncs szövetség főtitkára nyitotta meg a viadalt, majd Horváth László, a megyei szövetség főtitkára (aki egyben a klub elnöke) köszöntötte a résztvevőket, a névadó családját és Ungvári Attila díszvendéget.

Fotók: veszpremjudo.huFotók: veszpremjudo.hu

A Március 15. utcai sportcsarnok szinte megtelt a klub történetének legnépesebb versenyén, melyen harmincöt klub háromszázötvenkét versenyzője küzdött az érmes helyezésekért.

A veszprémi klub parádéson szerepelt, negyvenkét indulójuk hat arany-, húsz ezüst- és tizenöt bronzérmet gyűjtött.


A veszprémiek eredményei:
1. helyezettek: Németh Bulcsú, Frantal Nándor, Segesdi Zoé, Segesdi Niké, Lőrincze Ditta, Nagy Benjámin.
2. helyezettek: Segesdi Zina, Szigethy Barna, Papp Levente, Gál Dávid,Vizl Nóra, Windischmann Botond, Tóka Máté, Segesdi Oktávia, Szlota Csaba, Lőrincze Ditta (másik korcsoportban), John Dávid, Fülöp Angéla, Takács Boglárka, Takács Regő, Csuta Krisztián, Jászvári Erik, Patkó Botond, Répási Áron, Hergovics Soma, Kékesi Szabolcs.
3. helyezettek:Veisz Barbara, Takács Emese, Szatmári Zsombor, Décsy Dávid, Jászvári András, Rábaközi Gergely, Koronczai Bálint, Barabás Máté, Szatmáry Bence, Vizl Eszter, Horváth Kornél, Zumpf Botond, Hergovics Soma (másik korcsoportban), Gazda Patrik, Érsek Mózes.
5. helyezettek: Veisz Regő, Németh Kolos.
7. helyezett: Répási Áron (másik korcsoportban), Jung Richárd.

vehirsport.hu

További cikkek

Ez történt az olimpia 12. napján
Ez történt az olimpia 12. napján
Ezüstérmes lett a kötöttfogású birkózók 87 kilogrammos súlycsoportjában Lőrincz Viktor, megszerezve így a magyar küldöttség 12. érmét a tokiói olimpián.
Lőrincz Viktor ezüstérmes
Lőrincz Viktor ezüstérmes
Lőrincz Viktor elvesztette a kötöttfogású birkózók 87 kilogrammos súlycsoportjának szerdai döntőjét a tokiói olimpián, így bátyja, Tamás keddi aranyérme után ő ezüstöt nyert.
Két arany, összesen öt érem a keddi magyar mérleg
Két arany, összesen öt érem a keddi magyar mérleg
Két arany-, két ezüst- és egy bronzérem a keddi magyar termés a tokiói olimpián: a kajakos Kopasz Bálint és a birkózó Lőrincz Tamás lett első, a finndingis Berecz Zsombor, valamint a kajakos Varga Ádám végzett a második helyen, míg a Kozák Danuta, Bodonyi Dóra kajakkettes zárt harmadikként a japán fővárosban.
Lőrincz Tamás: ezt az aranyat a testvéremnek köszönhetem
Lőrincz Tamás: ezt az aranyat a testvéremnek köszönhetem
Lőrincz Tamás elsősorban testvérének, az egy súlycsoporttal feljebb szintén döntős Viktornak köszöni kötöttfogásúak 77 kilogrammos súlycsoportjában nyert aranyérmet a tokiói olimpián.
Lőrincz Tamás olimpiai aranyéremmel koronázta meg pályafutását
Lőrincz Tamás olimpiai aranyéremmel koronázta meg pályafutását
Lőrincz Tamás olimpiai bajnok lett a kötöttfogású birkózók 77 kilogrammos kategóriájában a tokiói játékokon, miután a keddi döntőben 2-1-re legyőzte a kirgiz Akzsol Mahmudovot.