Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Diákolimpia: országos döntőben a Vetési kézicsapata

2017. január 13. 10:39
A Vetési Albert Gimnázium magabiztosan nyerte a Tatabányán rendezett elődöntős tornát, így ott lehet a nyíregyházi országos fináléban.

Négy együttes részvételével január 11-én Tatabányán rendezték az V-VI. korcsoportos fiú kézilabdázók országos diákolimpiai elődöntőjét. A veszprémi Vetési Albert Gimnázium együttese mellett a Székesfehérvári SZC Széchenyi István Műszaki Szakgimnázium és Szakközépiskola, a tatabányai Bárdos László Gimnázium, valamint a győri Apor Vilmos Római Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti iskola, Gimnázium és Kollégium alakulata küzdött az országos finálét érő első helyezésért.

A Diaz Ivo, Gyimesi Károly és Varga Balázs által felkészített veszprémi együttes kiütéses, 41:16-os sikerrel kezdett a fehérváriak ellen, majd a döntőben 26:21-re diadalmaskodott a házigazda tatabányaiak felett.

Következhet a finálé a vetésisek számáraKövetkezhet a finálé a vetésisek számára

Veszprém megyét így a Vetési képviseli az országos fináléban, amelynek február 3-5. között Nyíregyháza ad otthont.

A Vetési együttesét egy balatonfüredi kézilabdázó mellett a Telekom Veszprém és a Veszprémi KSE játékosai alkotják, akik – mint azt az eredmény is bizonyítja – remekül játszottak együtt.

A Vetési országos döntőbe jutott csapata: Merkli Kornél, Nagy Ákos Leon, Hári Levente, Éles Benedek, Szita Zoltán, Sótonyi Áron, Tóth Márton, Papp Krisztián, Szmetán Péter, Filip Lénárd, Tóth Szabolcs Barnabás, Bendicsek Ákos, Csontó Zoltán, Kristóf Mátyás.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.