Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 3. Ferenc
Veszprém
-2°C
2023. december 3. Ferenc
Veszprém
-2°C

Fussunk össze és segítsünk!

2020. február 3. 22:08
Az Élhetőbb Rátótért Egyesület a Fuss a Jövődért Egyesület közös szervezésében jelmezes jótékonysági futást szervez február 16-án Gyulafirátótón és Kádártán Sefcsikné Solymosi Ildikó többszörös magyar bajnok közép- és hosszútávfutó gyógykezelésének támogatására.

Az Élhetőbb Rátótért Egyesület idén második alkalommal rendezi meg farsangi, jelmezes jótékonysági futását a Fuss a Jövődért Egyesület közös szervezésében.

Az egyesület tavaly Hornyos Ákos Down-szindrómás kisfiúnak gyűjtött több mint háromszázezer forintot, amelyből a család régi álmát valóra váltva egy tandem kerékpárt vásároltak.

Idén újabb nemes célt tűzték ki, ugyanis a daganatos betegséggel küszködő Sefcsikné Solymosi Ildikó többszörös magyar bajnok közép- és hosszútávfutó gyógykezelését szeretnék támogatni.

Kevesen vagyunk, akik ne ismernénk a mindig mosolygós, kedves, emberfeletti energiával és élni akarással megáldott sportolót. Kérünk mindenkit, aki teheti, fusson velünk, vagy csak sétáljon el a Vanília Kávézóig és a nevezési díjjal segítse Ildit, hogy valóra válhasson az álma. Sokunknak természetes, neki álom: meggyógyulni, újra egészségesnek lenni…

– olvasható az egyesület közleményében.

A tavalyi évhez hasonlóan az idén is több távon futhatnak a lelkes jótékonykodók, melyről részletesen ITT olvashat.

Időpont: 2020. február 16., vasárnap, 14.00
Helyszín: Gyulafirátót – Kádárta
Gyülekezés: Gyulafirátótón a Vanília Kávézónál (Posta u. 2.), Kádártán a Közösségi Háznál (Vasút u. 2.)

A nevezési díj becsületkasszás. A befolyt összeg száz százalékát Sefcsikné Solymosi Ildikó gyógykezelésére fordítják a szervezők.

vehir.hu
további cikkek
Festőnők a szabadban címmel nyílt kiállítás kultúra Festőnők a szabadban címmel nyílt kiállítás Péntek délután a Veszprémi Petőfi Színház előcsarnokában nyílt kiállítás, Festőnők a szabadban címmel, Bottyán Marianna festőművész és az Art Natura Csoport veszprémi tagjainak közreműködésével. A közös bemutatkozó tárlat december nyolcig látogatható. 2023. december 1. 23:28 Adventi tájfutás és adománygyűjtés szabadidősport Adventi tájfutás és adománygyűjtés A Veszprémi Honvéd SE december 3-án 10.30 és 12.00 között jótékonysági futást rendez a Veszprémi Családsegítő számára, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak. 2023. november 30. 22:39 Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban szabadidősport Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban A közel 4500 résztvevővel lezajlott Valeo-Rotary Futónap eredményei alapján 2 millió forint értékben adott át hasznos sporteszközöket a Rotary Club Balatonfüred-Veszprém és a VEDAC november 28-án, a Városi Stadion futófolyosóján. Az októberben megrendezett, a VEB2023 által is támogatott „Fuss az Iskoládért!” programon a létszámarányosan legtöbb diákot megmozgató Veszprém vármegyei iskolákat díjazták. 2023. november 30. 22:30 Több mint háromezren búcsúztatták az őszi futószezont a Balatonnál szabadidősport Több mint háromezren búcsúztatták az őszi futószezont a Balatonnál A hideg és szeles időjárás ellenére több mint háromezren búcsúztatták az őszi futószezont a 20. Jysk Balaton Maraton és félmaratonon. 2023. november 19. 21:51

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.