Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Rasovszky a legsikeresebb fiatalok között

2020. május 8. 10:59
A Balaton Úszó Klub Veszprém huszonhárom esztendős világ- és Európa-bajnok klasszisa, Rasovszky Kristóf is szerepel a Forbes magazin harmincas listáján, amelyen a legsikeresebb harminc év alattiak kaptak helyet.

A Forbes szerkesztősége idén is összeállította a harminc alatti (vagy éppen harmincat töltő) sikeres fiatalok listáját az üzlet, a kultúra, a tudomány, a sport és a gasztronómia világából. A szerkesztők megjegyzik: ez az év más, mint a többi: ez az első olyan lista, amelyen mindenki a rendszerváltás után született.

Rasovszky Kristóf illusztris társaságba került (archív fotó)Rasovszky Kristóf illusztris társaságba került (archív fotó)

A veszprémi Rasovszky Kristóf mellett mindösszesen négy sportoló, a szintén úszó Milák Kristóf, a kézilabdázó Nagy Szabolcs, az uszonyosúszó Senánszky Petra és a vízilabdázó Vogel Soma szerepel a szubjektív összeállításban.

Zatkalik Dávid
Domján Attila
további cikkek
Nyíltvízi úszó vk: Betlehem ötödik, Rasovszky tizenharmadik lett Egyiptomban úszás Nyíltvízi úszó vk: Betlehem ötödik, Rasovszky tizenharmadik lett Egyiptomban A Balaton ÚK Veszprém kiválósága, Betlehem Dávid ötödikként ért célba a nyíltvízi úszók idei Világkupa-sorozatának nyitóversenyén, amelyet 10 kilométeren az egyiptomi Soma Baynél rendeztek meg szombaton. Klubtársa, a világbajnoki címvédő és szintén párizsi olimpiai kvótás Rasovszky Kristóf betegségéből épphogy felépülve a 13. helyen zárt. 2024. március 23. 17:52 Mathias Gidsel és Henny Reistad az IHF-nél év kézilabdazója kézilabda Mathias Gidsel és Henny Reistad az IHF-nél év kézilabdazója A férfiaknál a dán Mathias Gidsel, a nőknél pedig a norvég Henny Reistad lett a Nemzetközi Kézilabda Szövetségnél (IHF) a 2023-as esztendős legjobb játékosa. 2024. március 22. 15:21 Ingyenes lesz a jogosítvány megszerzése a középiskolásoknak Ingyenes lesz a jogosítvány megszerzése a középiskolásoknak A magyar kormány legújabb fiatalokat támogató intézkedése szeptember 1-től lépérvénybe. 2024. március 14. 12:35 Hosszútávú medencés ob: Betlehem Dávid 1500 méteren is nyert úszás Hosszútávú medencés ob: Betlehem Dávid 1500 méteren is nyert A pénteki 10 000 méter után a vasárnapi 1500 méteres versenyt is Betlehem Dávid és Mihályvári-Farkas Viktória nyerte meg a Veszprémben rendezett medencés hosszútávúszó országos bajnokságon. 2024. március 10. 18:20

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.