Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 16. Jusztin
Veszprém
23°C
2024. június 16. Jusztin
Veszprém
23°C

Hűs meglepetés a táborozó gyermekeknek

2020. július 26. 5:00
A hagyományokhoz hűen, idén is meglepték az önkormányzati táborban résztvevő gyermekeket. A hűs édességeket Bázsa Botond önkormányzati képviselő vitte el a táborozóknak.

Immáron tizennégy éve mindig megszervezi az önkormányzat a hagyományos nyári táborát, amelyre idén még az átlagosnál is nagyobb volt az érdeklődés, tekintettel arra, hogy a koronavírus járvány ideje alatt sok szülő elhasználta az éves szabadságkeretét, így már nem tudja otthon megoldani a gyermeke felügyeletét.

Éppen ezért az önkormányzat több turnusban, összesen 6 héten keresztül szervez gyermektáborokat, ahol hagyományosan meglepetéssel is kedveskedik a gyermekeknek.

Idén az Unilever jégkrémgyár jóvoltából a legújabb hűs édességgel lepték meg az éppen a Deák Iskola udvár táborozó gyermekeket.

Az ajándékot Bázsa Botond önkormányzati képviselő vitte a táborba, aki elmondta, hogy neki is három kisgyermeke van, annál nagyobb öröm pedig nem érheti a szülőt, ha a gyermek arcán látja a boldogságot. A fagyi pedig képes szinte bármikor mosolyt csalni az arcokra, tette hozzá.

A táborvezető, Horváth Miklós a sajtó érdeklődésére elmondta, hogy idén a megnövekedett létszám mellett is rendkívül jól érzik magukat a gyerekek, jó idő esetén főleg a szabadban szerveznek programokat, így voltak már kirándulni, bobozni, hajókázni és a kisvasutat is kipróbálták. Esős idő esetén pedig beltéren kézműves és egyéb kreatív foglalkozásokat tartanak nekik.

Hozzátette, van olyan gyermek, aki több turnusban is részt vesz, sőt néhányan kihasználják mind a 6 hetet.

Hajas Bálint
Domján Attila
további cikkek
Meghosszabbították a jelentkezési időt a kedvezményes árú önkormányzati nyári táborokra Meghosszabbították a jelentkezési időt a kedvezményes árú önkormányzati nyári táborokra Meghosszabbította a jelentkezési határidőt, a költségeket viszont továbbra is bőven a piaci árak alatt tartja az önkormányzat az idei nyári táboroknál. A veszprémi lakhelyű és veszprémi iskolába járó diákok június 5-ig jelentkezhetnek a szünidei táborokra, amelyekről Hegedűs Barbara alpolgármester árult el további részleteket sajtótájékoztatóján. 2024. május 28. 12:39 Családias hangulat a német nemzetiségi táborban német nemzetiség Családias hangulat a német nemzetiségi táborban A család tematikája köré épült a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat egyhetes tábora. 2023. augusztus 5. 11:13 Édes és hűsítő meglepetést kaptak a táborozók Édes és hűsítő meglepetést kaptak a táborozók Idén is több száz kisdiák tölti a vakációt az önkormányzat által szervezett nyári táborokban, Bázsa Botond önkormányzati képviselő pedig ezúttal is ajándék jégkrémmel tette még élvezetesebbé számukra a nyári napokat. 2023. július 25. 12:00 Idén is sokszínű táborkínálattal készül az önkormányzat és intézményei Idén is sokszínű táborkínálattal készül az önkormányzat és intézményei Sportos, kreatív, informatikai témákban is rendeznek táborokat a nyáron Veszprémben. 2023. április 28. 11:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.