Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Gyerekszereplőket keresnek Buvári Tamás új filmjéhez

2020. december 27. 16:23
Tizennégy éves fiúk jelentkezését várják a #tüneményesutazás című új játékfilmhez.

Gyerekszereplőket keres a SzeretFilm Stúdió legújabb, #tüneményesutazás című új játékfilmjéhez. A film az előzetes információk szerint egy lélektani dráma lesz, mely a vírushelyzetre reagál, központi helyszíne pedig a Balaton.

Az előzetes tervek szerint tél végén kezdődne a forgatás, melyre 14 éves fiúk jelentkezését várják. Előny, ha veszprémi vagy környékbeli a jelentkező, ugyanakkor jelentkezésnek nem előfeltétele semmilyen filmes vagy színházi tapasztalat. "Vagány, együttműködni kész fiatalokat keresünk szöveges szerepekre is" - áll a szerkesztőségünkhöz eljutottatott felhívásban. 

Az érdeklődőknek fotós és életrajzos vagy rövid telefonvideós jelentkezésüket a studio@szeretfilm.hu email címre kell elküldeniük. Az alkotók ugyanitt bármilyen kérdésre szívesen felelnek.

A #tüneményesutazás munkacímű játékfilm a veszprémi Szeretfilm Stúdió és a budapesti Focusfox és Rolling Panda stúdiók koprodukciójában valósul meg, rendezője Buvári Tamás.

Nyitókép: LÉGIPROJEKT

vehir.hu
további cikkek
Film és kiállítás 1989 emlékére a FOTON-ban Foton Film és kiállítás 1989 emlékére a FOTON-ban Európa sorsfordító évét, 1989-et dolgozza fel Szalay Péter, NINCS PARANCS! című dokumentumfilmje, amely a rendszerváltás 35. évfordulója alkalmából lesz látható a FOTON Audiovizuális Centrumban szeptember 19-én. A vetítés ingyenes, csupán regisztrálni kell rá. 2024. szeptember 6. 11:37 Ősszel érkezik a Pannon Egyetem új filmje, a Planet Hope Ősszel érkezik a Pannon Egyetem új filmje, a Planet Hope A tavaly nagy sikerrel bemutatott There is no Planet B című klímaszorongásról szóló filmnek egész estés folytatása következik, a Planet Hope. A már most hét nemzetközi díjjal bíró másfél órás alkotást, ahogy a There is no Planet B-t is Elekes Gergő és Horváth Virág rendezte. A film a Pannon Egyetem felkérésére készült, az Éghajlatváltozás Multidiszciplináris Nemzeti Labor társadalomtudományi alprojektjeként, András Ferenc egyetemi docens vezetésével. A film egyik főszereplője a saját magát alakító újságíró, Hajas Bálint, a Vehir.hu főszerkesztője. Őket kérdeztük a film részleteiről. 2024. augusztus 26. 21:25 Négy film, amiért idén még érdemes lesz moziba menni Négy film, amiért idén még érdemes lesz moziba menni Noha még javában tart a nyár és a napokban a strandidő is visszatér, nem lehet nem észrevenni, hogy egyre rövidülnek a nappalok, és közledik a korán sötétedős, hűvös őszi-téli időszak. A kültéri programok helyett egyre vonzóbbá válnak az olyan szórakozási lehetőségek, mint a mozi. Ránéztünk a várható premierekre, milyen filmekre lesz még érdemes idén jegyet váltani? 2024. augusztus 8. 21:34 Egy hónap múlva tartják a Balatoni Filmzene Fesztivált Egy hónap múlva tartják a Balatoni Filmzene Fesztivált Augusztus 9-11 között másodszor rendezik meg Balatoni Filmzene Fesztivált Balatonalmádiban. Az idei programban három nap alatt kilenc formációtól, hat különböző műfajban csendülnek fel régi és új idők film-főcímzenéi és betétdalai, könnyed, változatos és színvonalas szórakozást kínálva a Balaton északi partján üdülőknek és az itt lakóknak. 2024. július 10. 22:14

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.