Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Rangos elismerésben részesült a Veszprém Futsal E-sport

2021. április 12. 7:05
A Balaton Bútor FCV szakosztályát az év sportjáték csapatának választották a K&H e-sportgálán.

A K&H e-sportgálán szakmai zsűri rangsorolja a honi klubokat teljesítményük, eredményességük alapján. A bírák kategóriánként három egyesületet, csapatot, sportolót jelölnek évente, majd hozzák meg döntésüket a végső győztes személyéről.

Lelkiismeretes munkásságának elismerése jeléül a 2020-as év sportjáték csapata hivatalosan is a Balaton Bútor FCV szakosztálya, a Veszprém Futsal E-sport lett.

A gálán rendszerint az előző évi sikereket értékelik a döntéshozók (fotó: Veszprém Futsal E-sport)A gálán rendszerint az előző évi sikereket értékelik a döntéshozók (fotó: Veszprém Futsal E-sport)

Kocsis Máté szakosztályásvezető lapunk megkeresésére megtiszteltetésnek nevezte a kitüntetést. Hangsúlyozta, a két esztendővel ezelőtti indulásuk óta kitartóan, együttes erővel tevékenykednek, ami úgy tűnik, a szakmai zsűri figyelmét is felkeltette.

Egyértelműen ezen az úton szeretnénk a jövőben is haladni. Sok szép pillanat áll mögöttünk, de voltak nehéz időszakjaink is. Ez a kettősség kovácsolt minket össze, hogy jóban-rosszban összetartottunk. Sikerünkkel szeretnénk példát is mutatni, hogy a tisztességes munka igenis kifizetődik!

– fogalmazott Kocsis Máté.

Simon Dani
további cikkek
A pénzügyi stabilitást emelte ki az MKSZ búcsúzó elnöke kézilabda A pénzügyi stabilitást emelte ki az MKSZ búcsúzó elnöke A többi között a pénzügyi stabilitást emelte ki búcsúbeszédében Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) távozó elnöke. 2023. április 14. 20:33 Április 14-én lesz a Magyar Kézilabda Szövetség tisztújítása kézilabda Április 14-én lesz a Magyar Kézilabda Szövetség tisztújítása Április 14-én tartja tisztújító küldöttgyűlését a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ). 2023. február 28. 20:11 Kocsis Máté: a kézilabda Eb helyett a fiatalok tömeges sportolását választottuk kézilabda Kocsis Máté: a kézilabda Eb helyett a fiatalok tömeges sportolását választottuk A kézilabda Eb helyett a fiatalok tömeges sportolását választottuk - fejtette ki a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke a nemzetisport.hu-nak adott interjúban. Kocsis Máté a csütörtökön megjelent interjúban hozzátette: az nem helyes, hogy Magyarország milliárdokat költ el a 2024-es Eb-re - aminek kiadásai már most is jelentkeznek -, miközben sok ezer gyermek és utánpótlás-versenyző veszíti el hosszú hónapokra a sportolási lehetőségét a magas energiaárak miatt, "a kettő nem fér meg egymás mellett". 2023. január 12. 11:31 Kocsis Máté: Ovádival nem csak Veszprém, hanem az ország is előre megy választás 2022 Kocsis Máté: Ovádival nem csak Veszprém, hanem az ország is előre megy Veszprémben tartott közös lakossági fórumot Kocsis Máté, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője és Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője. A frakcióvezető kitért az ukrán háborúra is, valamint a közelgő választás valódi tétjére, amelyben véleménye szerint egészen egyszerű a döntés, ha szétnézünk az országban. 2022. március 23. 2:02

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.