2022. augusztus 14.
//
Marcell névnap

Továbbra is listavezető a VPSE

2021. október 9. 20:53
A Veszprém Pannon SE újabb győzelmet aratott a harmadosztályú kézilabda-bajnokságban. Ács Anna és társai pénteken a házigazda Mosonmagyaróvár U22-es alakulatát múlták felül.

Előrehozott mérkőzésre készült pénteken délután a Némethné Sulyok Erzsébet vezette Veszprém Pannon SE. A bakonyi kézilabdázónők a hatodik forduló derbijére a Mosonmagyaróvár U22-es alakulatának otthonába látogattak.

A vendégek az első felvonásban szép, taktikus játékkal rukkoltak elő, amelynek meg is lett az eredménye: a veszprémiek hatgólos előnnyel vonulhattak pihenőre (félidei részeredmény: 7-13).

Bajnokesélyes a VPSE? (archív fénykép)Bajnokesélyes a VPSE? (archív fénykép)

A tetemes fór viszont rossz hatással volt a vendég gárdára. A VPSE a második játékrészben helyzetkihasználás terén gyengén teljesített. Ennek az eredménye az lett, hogy a házigazda egalizált (17-17). A hajrában azonban a lépés ismét a vendégeknek jött ki jobban, akik ha csak egy góllal is, de végül diadalt arattak (végeredmény: 20-21).

A Veszprém Pannon SE így a negyedik idei mérkőzését is megnyerte. A bakonyiak továbbra is listavezetők a bajnokságban.

Női kézilabda NB II Észak-nyugati csoport, 6. fordulóból előrehozott mérkőzés:
Mosonmagyaróvár KC U22-Veszprém Pannon SE 20-21 (7-13)
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna. Vezette: Gál, Ludvig
A VPSE legeredményesebb góldobói: Ács 6, Takács 4
Vezetőedző: Némethné Sulyok Erzsébet
Hétméteresek: 7/7, ill. 2/1
Kiállítások: 6, ill. 8 perc

Simon Dani
Szalai Csaba
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
kézilabda Női kézilabda NB II, Észak-nyugat, 2021/2022 22. 2022. május 21. 16:00 Ajka, Városi Sportcsarnok Ajka VPSE 25-30
kézilabda Női kézilabda NB II, Észak-nyugat, 2021/2022 21. 2022. május 15. 16:00 Veszprém, Munkacsarnok VPSE Bük 26-36
kézilabda Női kézilabda NB II, Észak-nyugat, 2021/2022 20. 2022. május 7. 18:30 Ikrény, Sportközpont VKLSE Győr VPSE 24-29
előző események betöltése

További cikkek

Győzelemmel és bajnoki címmel zárta az idényt a VPSE
Győzelemmel és bajnoki címmel zárta az idényt a VPSE
A házigazda Veszprém Pannon SE 30-25-re nyert a megyei rivális Ajka ellen a női kézilabda NB II szombati, idei utolsó fordulójában. A bakonyiak a diadalt követően aranyérmeiket is megkapták, amelyeket Porga Gyula polgármester adott át.
Tíz góllal kapott ki a bajnok VPSE
Tíz góllal kapott ki a bajnok VPSE
A Veszprém Pannon SE 36-26-ra maradt alul a vendég Büki TK ellen a női kézilabda NB II vasárnapi, tét nélküli mérkőzésén.
Klubtörténeti siker: bajnok a Veszprém Pannon SE!
Klubtörténeti siker: bajnok a Veszprém Pannon SE!
A Veszprém Pannon SE öt góllal diadalmaskodott a VKLSE Győr otthonában szombaton, így két fordulóval a bajnokság vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert, azaz megnyerte a III. osztályú kézilabda-bajnokság észak-nyugati csoportját. Az elért eredmény klubtörténeti sikernek számít.
Idei tizennyolcadik diadalát aratta a VPSE
Idei tizennyolcadik diadalát aratta a VPSE
A bajnoki éllovas Veszprém Pannon SE tizenkilenc góllal múlta felül a Győri ETO KC U22-es csapatát a női kézilabda NB II szombati összecsapásán.
A listavezető VPSE nyerte a megyei rangadót
A listavezető VPSE nyerte a megyei rangadót
A bajnoki éllovas Veszprém Pannon SE három góllal múlta felül a megyei nagy rivális, házigazda Nemesvámos együttesét a női kézilabda NB II szombati rangadóján.