Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Egy délután a kóruszene jegyében

2022. május 5. 12:57 // Forrás: Veszprém Város Vegyeskara
A Veszprém Város Vegyeskara vidám dalos délutánt szervez sok közös énekkel "Éneklő Ifjúság" és "Éneklő Magyarország" kórustalálkozó elnevezéssel a Hangvillában május 15-én vasárnap 17 órakor.

A fellépők között szerepel a Pueri Castelli Gyerekkórus, a VVV Vokál, a Padragi Bányász Férfikórus, a Zirci Városi Vegyeskórus, az Orlando Énekegyüttes, és a házigazda Veszprém Város Vegyeskara.

A kórusok és az elhangzó művek sokszínűsége jellemzi a színvonalas programot, amely a "Zene városa - A városlakók zenéje" című pályázat keretein belül valósul meg. A négy tevékenységsorozatból álló közösségfejlesztő pályázati program egy Európai Unió által támogatott kulturális programsorozat egyik állomása.

A városi rendezvényeken, hangversenyeken kívül interaktív előadások, szakmai mentorprogramok kerülnek megszervezésre, illetve megalakult a Z vitamin elnevezésű felnőtt énekes csoport is, mint a muzsikálás egyedi és új formája, ahol a zene, mint vitamin fejti ki gyógyító hatását. Veszprém Város Vegyeskara egyébként folyamatosan várja énekelni vágyó dalostársait, próbáit minden hétfőn és csütörtökön este tartja a Hangvillában található próbatermükben.

A mostani eseményre lépés díjtalan.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.