Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 19. József
Veszprém
2°C
2024. március 19. József
Veszprém
2°C

Nem indulhat a BL-ben a kétszeres győztes Vardar Szkopje

2022. június 20. 22:24 // Forrás: MTI
A kétszeres győztes északmacedón Vardar Szkopje anyagi okok miatt nem indulhat a férfi kézilabda Bajnokok Ligája következő idényében.

A 24rakomet.mk szakportál érdeklődésére az európai szövetség (EHF) hétfőn megerősítette, hogy a végrehajtó bizottság pénteki ülésén megszületett a döntés, amelyet ezen a héten tesznek közzé. A Vardar valószínűleg az Európa-ligában sem léphet pályára.

A Vardar Szkopje a 2019-es BL-győzelme utánA Vardar Szkopje a 2019-es BL-győzelme után

A szankciót az indokolja, hogy a klubnak még 2017-ből vannak tartozásai a játékosokkal szemben. Az EHF már tavaly is feltételekhez kötötte az északmacedón bajnokcsapat BL-indulását, és bár a Vardarnál bejelentették, hogy a mostani szezon végére meglesz a tartozások fedezete, a kitűzött határidőig nem tudtak fizetni.

A klubot és az északmacedón szövetséget már korábban értesítették a kizárásról.

vehir.hu
Tál Dominik
további cikkek
Hivatalos a Veszprém-Szeged BL-párharc két meccsének időpontja Telekom Veszprém Hivatalos a Veszprém-Szeged BL-párharc két meccsének időpontja Hivatalossá vált a Telekom Veszprém és az OTP Bank-Pick Szeged negyeddöntőbe jutásért zajló két mérkőzésének időpontja a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. 2024. március 11. 13:18 Gulyás Péter értékelte a Veszprém teljesítményét Telekom Veszprém Gulyás Péter értékelte a Veszprém teljesítményét A másodedző Gulyás Péter szerint nem történt tragédia csütörtökön, amikor a Telekom Veszprém házigazdaként 30-28-ra kikapott a címvédő német SC Magdeburgtól a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, ezáltal a negyeddöntőbe jutásért a Szegeddel kell játszania. 2024. március 8. 8:21 Férfi kézilabda BL: Fazekas Gergő csapata is továbbjutott férfi kézilabda BL Férfi kézilabda BL: Fazekas Gergő csapata is továbbjutott A válogatott Fazekas Gergő csapata, a lengyel Orlen Wisla Plock továbbjutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportköréből, mivel házigazdaként 29-28-ra legyőzte a portugál FC Portót az utolsó forduló csütörtöki játéknapján.    2024. március 7. 23:03 Kikapott a Veszprém, a Szeged lesz a következő ellenfél a BL-ben Telekom Veszprém Kikapott a Veszprém, a Szeged lesz a következő ellenfél a BL-ben A házigazda Telekom Veszprém kétgólos vereséget szenvedett a címvédő, német Magdeburg ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének csütörtök esti zárófordulójában. Az "Építők" a B-csoport harmadik helyén zárt, így a rájátszásban az örök rivális OTP Bank-Pick Szegeddel mérkőzik majd meg a negyeddöntős szereplésért. 2024. március 7. 20:19

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.