2023. május 28.
//
Emil, Csanád névnap

Magyar Kupa-ezüstérmes a Veszprémi Jéglovagok!

2023. március 20. 13:06
A Veszprémi Jéglovagok U12-es csapata ezüstérmet szerzett Pesterzsébeti Jégcsarnokban hétvégén rendezett Magyar Kupa négyes döntőjében.

Ahogyan arról az elmúlt héten beszámoltunk, a Veszprémi Jéglovagok U12-es „sárga” csapata sikeresen kvalifikálta magát a jégkorong Magyar Kupa négyes döntőjébe, amelynek a Pesterzsébeti Jégcsarnok biztosított otthont az elmúlt hétvégén.

A bakonyi gyermekek már azzal is hatalmas sikert értek el, hogy bejutottak a legjobb négybe, hiszen a sorozatban összesen húsz csapat versengett egymással. A veszprémiek még ezt is tudták fokozni, hiszen az elődöntőben szétlövés után felülmúlták a Dunaújvárosi Acélbikákat.

Magyar Kupa-ezüstérmes a Jéglovagok!Magyar Kupa-ezüstérmes a Jéglovagok!

A másik ágon a Szigeti Bikák a Hatvani Gigászokkal küzdött meg: az összecsapás végül az előbbi csapat diadalával zárult, míg utóbbit az újvárosiak felülmúlták a bronzmérkőzésen.

A végső fináléban a Jéglovagok szerezte meg a vezetést, de a hajrában fordított a Bikák, így Bakos Gábor alakulata végül ezüstérmet szerzett. 

Simon Dani

További cikkek

Döntőben a veszprémi hokisok!
Döntőben a veszprémi hokisok!
A Jéglovagok U12-es fiúcsapata mellett a Rampage U25-ös hölgy együttese is felérhet a csúcsra: előbbiek a Magyar Kupa négyes döntőjébe, utóbbiak a bajnokság fináléjába kvalifikálták magukat.
Együttműködési megállapodást kötött a Táncsics technikuma és a jégkorong-egyesület
Együttműködési megállapodást kötött a Táncsics technikuma és a jégkorong-egyesület
A kétoldalú megállapodással a jó tanuló, jó sportoló értékrendet erősítené a VSZC Táncsics Mihály Technikum és a Veszprémi Jégkorong Sportegyesület Veszprém Fiatal Sportolóiért Közhasznú Alapítvány.
Válogatott szintű hokisokat nevelnének Veszprémben
Válogatott szintű hokisokat nevelnének Veszprémben
A Veszprémi Jéglovagok és az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia több környékbeli klubbal együttműködve csapatokat szeretne indítani a soron következő idényben a női bajnokságban.
A „gyengébbik nem” nem gyenge küzdelme a jégen
A „gyengébbik nem” nem gyenge küzdelme a jégen
Közös edzést és barátságos mérkőzést szervezett a Veszprémi Jéglovagok jégkorongklub és az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia fiatal lányoknak, akik a Dunántúl több városából érkeztek Veszprémbe, hogy a jövőben a tervek szerint egy csapatot alkossanak majd. A cél, hogy a következő szezonban a Királynék Városa is ki tudjon állni egy csapattal a női bajnokságban.
Már siklanak a jégen az utánpótlás hokisok
Már siklanak a jégen az utánpótlás hokisok
A terveknek megfelelően december végére elkészült a Dózsavárosban épülő jégcsarnok első üteme. Jelenleg a tesztüzem zajlik, szombaton a helyszínen járt Porga Gyula polgármester és Ovádi Péter országgyűlési képviselő is.