Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

A plocki moziban is Fazekas Gergőék kézilabdameccse volt műsoron

2023. május 18. 21:24 // Forrás: MTI
A Fazekas Gergőt foglalkoztató Orlen Wisla Plock férfi kézilabdacsapatának szerdai Bajnokok Ligája-negyeddöntője még a helyi moziban is látható volt.

"Hétszáz szurkoló utazott el Magdeburgba, a városban pedig a moziban és több kivetítőn is közvetítették a meccset" - nyilatkozta csütörtökön az M1 aktuális csatornán Fazekas. Csapata a hazai 22-22-es döntetlen után idegenben 30-28-ra kikapott a német bajnokság címvédőjétől, így nem jutott be a kölni négyes döntőbe.    

"Nagyon közel voltunk, nagyon sajnálom. Az utolsó két percben süllyedt el a hajó, addig esélyünk volt a négyes döntőbe jutásra" - jegyezte meg a válogatott irányító.

A plocki szurkolók Magdeburgban - Fotó: SPR Wisła Płock FacebookA plocki szurkolók Magdeburgban - Fotó: SPR Wisła Płock Facebook

Hozzátette, bár a végjáték nem úgy sikerült, ahogyan szerették volna, de mindent megtettek, és összességében nagyon szép eredményt értek el a BL-ben. Meglátása szerint a Magdeburg megérdemelte a továbbjutást, mert az egész szezonban és tegnap is csúcsteljesítményt nyújtott.    

Fazekas szerdán egy félidőt töltött a pályán, és a bajnoki meccseken is sokat játszik. Mint emlékeztetett, csapata több mint tíz éve nem nyert aranyérmet a bajnokságban, de most közel van hozzá. Egy trófeát mindenképpen szeretne nyerni a mostani idényben, erre vasárnap lesz az első lehetősége, hiszen bajnoki rangadót játszanak a Kielce otthonában, ezért már inkább erre gondolnak a szerdai BL-meccs helyett.

Az irányító leszögezte, a céljuk jövőre is a bajnokság és a Lengyel Kupa megnyerése lesz, ő pedig az európai kupameccsek minden percét ki akarja használni a fejlődése érdekében.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.