Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 8. Mihály
Veszprém
14°C
2024. május 8. Mihály
Veszprém
14°C

A Kolstad vereségével továbbjutott a Szeged

2024. február 29. 21:44 // Forrás: MTI
A norvég Kolstad HB 31-23-ra kikapott a lengyel Industria Kielce otthonában csütörtökön a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában, ezzel eldőlt, hogy a Szeged biztosan továbbjut a rájátszás első fordulójába.

A norvég bajnokcsapat és a Szeged között megmaradt a négypontos különbség az A csoport tabelláján, de már csak egy forduló van hátra, így a magyar együttes biztosan ott lesz a rájátszás első körében, amelynek tétje a negyeddöntőbe jutás.

Dean Bombac (b2), a Szeged, valamint Patrick Wiencek (b) és Hendrik Pekeler (j), a Kiel játékosai a kézilabda férfi Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában játszott OTP Bank-Pick Szeged - THW Kiel mérkőzésen a szegedi Pick Arénában 2024. február 28-án. OTP Bank-Pick Szeged - THW Kiel 27-28. MTI/Ujvári SándorDean Bombac (b2), a Szeged, valamint Patrick Wiencek (b) és Hendrik Pekeler (j), a Kiel játékosai a kézilabda férfi Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában játszott OTP Bank-Pick Szeged - THW Kiel mérkőzésen a szegedi Pick Arénában 2024. február 28-án. OTP Bank-Pick Szeged - THW Kiel 27-28. MTI/Ujvári Sándor

A hat győzelemmel, egy döntetlennel és hat vereséggel álló Szeged jövő szerdán a francia Paris Saint-Germain otthonában lép pályára, de annak a mérkőzésnek már csak az lesz a tétje a csongrádiak szempontjából, hogy a harmadik, a negyedik, az ötödik vagy a hatodik helyről jutnak-e tovább.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.