Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Eltört Dean Bombac állkapcsa

2024. május 25. 21:59 // Forrás: MTI
Eltört az állkapocscsontja Dean Bombacnak, a Szeged szlovén irányítójának a férfi kézilabda NB I döntőjének pénteki, első mérkőzésén.

Szabó István csapatorvos szombaton a klub honlapján elmondta: Bombac a körülményekhez képest jól van, a veszprémi meccs után hazatérhetett Szegedre. Az MRI-vizsgálat állkapocstörést állapított meg, és mivel eszméletvesztése volt, agyrázkódást is szenvedett. Mindezek miatt pihennie kell, nem játszhat a finálé második meccsén, szerdán Szegeden.

Kapcsolódó cikk
A Veszprém tükörsimán nyerte a bajnoki döntő első felvonását
A címvédő Telekom Veszprém 35-28-ra nyert az OTP Bank-Pick Szeged ellen a férfi kézilabda NB I bajnoki döntőjének péntek esti, első mérkőzésén.

Bombac akkor sérült meg, amikor a hetedik percben összeütközött a veszprémi Ligetvári Patrikkal. A játékvezetők a videobírós visszajátszás megtekintését követően belemenés miatt szabaddobást ítéltek a házigazda bakonyiak javára.

A szegediek - közleményük szerint - eljárást kezdeményeznek Ligetvári Patrikkal és a döntő két játékvezetőjével szemben.

"Számunkra elfogadhatatlan, hogy ez a súlyos sérülést eredményező szabálytalanság büntetlenül maradt. Hivatalos panasszal élünk a Magyar Kézilabda Szövetség illetékes bizottsága felé, a lépéseket ennek érdekében hamarosan megtesszük" - írták.

A meccset 35-28-ra a Veszprém nyerte, a párharc az egyik csapat második győzelméig tart.

Bombacnak a pénteki volt az utolsó mérkőzése szegedi színekben, ugyanis nyáron az élvonalban újonc Győr együtteséhez igazol.

vehir.hu
Tál Dominik

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.